Att fascineras av det omöjliga

Passar för

Företag och organisationer som vill stärka medarbetarnas tro på att till synes omöjliga utmaningar faktiskt är möjliga.

Åhörarna behöver inte ha särskilda förkunskaper eller ett intresse för ultralöpning eller äventyr för att föreläsningen ska vara givande. Passar utmärkt på ett företagsevent, kick-off eller som en del i konferens.

Innehåll

Vilket projekt du än vill ta dig an så finns det strategier som hjälper dig att nå hela vägen fram. Många klassiska modeller för projektstyrning ger dig bra verktyg och metoder, men strategierna kan ibland kännas verklighetsfrämmande och inte alltid så användbara då man står mitt i en situation som kan tyckas hopplös. Då behöver man ta steget längre, fokusera på sin inställning och fundera på hur man kan hantera de hinder man möter.

"Att fascineras av det omöjliga" är en föreläsning som tar åhöraren på en resa genom fem punkter: varför, ha en plan, tro, ödmjukhet och att älska det du gör.

På ett engagerande sätt låter Ellen och Johnny publiken få en inblick i hur man exempelvis förbereder sig för att springa i flera dagar i alperna, eller hur man rustar sig mentalt för att springa runt, runt på en bana under sex dagar i sträck. Genom anekdoter och exempel från ultralöpningens spännande värld belyser de hur man kan jobba mot ett mål trots att man kanske inte ens anar hur vägen dit ser ut. Jordnära och konkreta infallsvinklar gör att det är lätt att dra paralleller till de utmaningar man möter inom olika branscher.

Målet med föreläsningen är att deltagarna i publiken ska känna sig stärkta, nyfikna och peppade att ta sig an kommande utmaningar.

Fakta

Föreläsare: Ellen Westfelt och Johnny Hällneby
Tidsåtgång: presentationen tar ca 1:15
Kan bokas med efterföljande träningspass/löppass om så önskas


Boka

Kontakta Jënni Jalonen för offert och upplägg
E-post: jenni@paceonearth.se
Telefon: +46 76 256 58 68

ultralopning_forelasning.jpg
ultralopning_forelasning.jpg