Föreläsning om ultralöpning

Ellen Westfelt och Johnny Hällneby

Anlita oss gärna som föreläsare och inspiratörer! En föreläsning om ultralöpning passar utmärkt på ditt företags kick-off eller som en del i en teambuilding-övning. Nedan ser du exempel på två olika föreläsningar, men har du egna idéer om upplägg så hör av dig så tar vi tillsammans fram ett koncept som passar dig. Du kan också lägga till ett inspirerande och peppande löppass för just din grupps nivå, eller en längre tur med mer äventyrsinslag. Både Ellen och Johnny är vana föreläsare och utbildade löpcoacher.

Ellen och Johnny är både kunniga och nyfikna. Deras föreläsning är lika mycket en resa genom möjligheter och allas vår förmåga att ta oss bortom begränsningar, som en personlig berättelse om deras fantastiska prestationer. Närvaron och engagemanget är genuint, de älskar det de gör: ultralöpning och berätta om ultralöpning.
— Patrik Hernwall, docent pedagogik, Stockholms universitet

Att fascineras av det omöjliga

En inspirationsföreläsning om ultralöpning

Foto Patrik Hernwall

Vad händer när man försöker sig på det omöjliga? Vad händer om man försöker springa i 24 timmar?

Ultralöparna Ellen och Johnny från Pace on Earth har på kort tid gjort sig kända som stora inspiratörer inom löpning. Genom sin blogg, facebook-sida och sitt instagram-flöde peppar, coachar och inspirerar de dagligen tusentals människor över hela världen.

Foto Patrik Hernwall

I den här föreläsningen får ni höra Ellen och/eller Johnny berätta om varför de brinner för att utforska sina egna gränser och att hjälpa andra att spränga sina egna. Ta chansen att bli inspirerade av de fascinerande berättelserna om hur det är att springa i 72 timmar eller hur man tränar inför en tävling som är 17 mil lång, går över alperna och kräver att man tar fler höjdmeter än man gör när man bestiger Mount Everest.

Ellen och Johnny vänder och vrider på ett mycket intressant och konkret sätt på klyschor som ”Ingenting är omöjligt” och ”Det blir aldrig som man tänkt sig”. Lyssna på en föreläsning som handlar lika mycket om livet som om ultralöpning, och som illustrerar vad man kan klara av om man verkligen bestämmer sig för det!

Kontakta Johnny för offert och upplägg!
E-post  johnny@paceonearth.se
Telefon 070-726 45 47