Frågeformulär

SEa-to-sky Camp Sunnmøre, 4 - 10 AUGUSTI 2018

Vi behöver veta lite mer om dig! Det tar bara några minuter att fylla i formuläret och som tack får du en härlig goodie-bag vid ankomst till lägret!

Frågor gällande din hälsa behöver vi veta för att kunna springa tryggt och säkert tillsammans. Informationen delar vi såklart inte med någon annan än arrangörerna för detta läger. 

Är något oklart så skicka ett mail till johnny@paceonearth.se

Vi ser fram emot härliga dagar tillsammans i Norge!

/Ellen och Johnny

 

Namn *
Namn
Hälsoinformation
Dessa uppgifter är viktiga för att vi ska kunna springa tryggt tillsammans. Uppgifterna är enbart tillgängliga för arrangörerna av detta läger.
Till exempel diabetes, epilepsi, hjärtproblem, högt blodtryck, astma, allergi mot ex. getingstick/ormbett osv.
Till exmpel astmamedicin, insulin, allergimedicin etc.
Till exempel om du har lätt för att bli uttorkad, ofta får kramp, är extra känslig mot värme/sol eller liknande.
Skulle något hända dig behöver vi veta vem vi ska kontakta. Vi behöver veta namn, relation (make/maka, sambo, dotter/son, släkting etc), telefonnummer och epost-adress. Det är viktigt att denna person inte är med på lägret.
Deltagarens ansvar
Deltagarens ansvar innan avresa *
Deltagande i träningsaktiviteter kan innebära en ökad risk för skada. Därför är det viktigt att du är frisk och även har kontrollerat att du har en gällande hemförsäkring.
Deltagarens ansvar under löparresan *
Det är viktigt att du informerar ledarna för lägret om eventuella problem som kan uppstå under löpturerna. För att vi ska kunna springa tryggt tilsammans är det också viktigt att du följer ledarnas instruktioner (inte bara i en eventuell nödsitauation). Och självklart lämnar vi inte spår efter oss i de känsliga naturområden vi rör oss igenom.