Frågeformulär

Ultra Trail Camp Montserrat 2017, 24-29 oktober

Vi behöver veta lite mer om dig! Det tar bara några minuter att fylla i formuläret och som tack får du en härlig goodie-bag vid ankomst till lägret.

Frågor gällande din hälsa behöver vi veta för att kunna springa tryggt och säkert tillsammans. Informationen delar vi såklart inte med någon annan än arrangörerna för detta läger. Är något oklart så skicka ett mail till johnny@paceonearth.se eller ställ en fråga i Facebook-gruppen.

Vi ser fram emot härliga dagar tillsammans i Montserrat

/Amanda, Ellen och Johnny

 

Namn *
Namn
Ankomst till Barcelona
Jag reser med de rekommenderade flygtiderna från *
Om du reser med andra flygtider, ange dessa inklusive flygnummer. Om du ansluter till oss på Barcelona flygplats, ange detta här.
Avresa från Barcelona
Jag reser med de rekommenderade flygtiderna till *
Om du reser med andra flygtider eller på annat sätt, ange detta här.
Hälsoinformation
Dessa uppgifter är viktiga för att vi ska kunna springa tryggt tillsammans. Uppgifterna är enbart tillgängliga för arrangörerna av detta läger.
Till exempel diabetes, epilepsi, hjärtproblem, högt blodtryck, astma, allergi mot ex. getingstick/ormbett osv.
Till exmpel astmamedicin, insulin, allergimedicin etc.
Till exempel om du har lätt för att bli uttorkad, ofta får kramp, är extra känslig mot värme/sol eller liknande.
Skulle något hända dig behöver vi veta vem vi ska kontakta hemma i Sverige. Vi behöver veta namn, relation (make/maka, sambo, dotter/son, släkting etc), telefonnummer och epost-adress.
Deltagarens ansvar
Deltagarens ansvar innan avresa *
Deltagande i träningsaktiviteter kan innebära en ökad risk för skada. Därför är det viktigt att du är frisk och även har kontrollerat att du har en gällande hemförsäkring.
Deltagarens ansvar under löparresan *
Det är viktigt att du informerar ledarna för lägret om eventuella problem som kan uppstå under löpturerna. För att vi ska kunna springa tryggt tilsammans är det också viktigt att du följer ledarnas instruktioner (inte bara i en eventuell nödsitauation). Och självklart lämnar vi inte spår efter oss i de känsliga naturområden vi rör oss igenom.
Deltagande i Via Ferrata-aktivitet 27/10
Vill du delta? *
Observera att anmälan är bindande och att det på grund av försäkringsmässiga skäl inte går att anmäla sig på plats. Väljer du att delta får du ett mail med betalningsinformation.