Löparresor

Våra löparresor riktar sig till dig som vill springa långt i ett lugnt tempo, få inspiration till att utveckla din löpning och samtidigt uppleva naturen. Vi älskar att springa på stigar och i berg, i riktigt häftiga miljöer och vi vill gärna dela vår upplevelse med dig!

För oss är det personliga engagemanget i våra resor otroligt viktigt och vårt mål är att skapa unika upplevelser tillsammans med våra deltagare. Därför gör vi bara ett litet antal löparresor per år och platserna fullbokas ibland snabbt. 

Utmärkande för våra löparresor är långa dagar med lugn och skön löpning, många timmar på trail och löparutflykter där vi tar lunchpaus på halva sträckan och sen springer vidare ett par timmar till. Inspirerande föreläsningar och workshops är självklart en del av arrangemanget, liksom kompletterande träning — till exempel yoga, löpteknik, styrketräning för löpare och meditation. I dagsläget har vi tre löparresor med lite olika inriktning. Läs mer om respektive resa för att hitta den löparresa som passar dig bäst! 

våra löparresor

Ultra Trail Camp Montserrat, UTCM
24-29 oktober 2017. Anmälan är öppen!
FÅTAL PLATSER KVAR

Det här är löparresan för dig som vill uppleva den unika miljön i Montserrat och känna på äventyret längs en del av Ultra Pirineu-banan. Vi träffar världsstjärnan Núria Picas, trefaldig vinnare av Ultra Trail World Tour, som själv tränar i Montserrat.  Dagarna präglas av mycket höjdmeter, äventyrsscrambling och många timmar i löparskorna. 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
För att få ut mesta möjliga av denna löparresa bör du kunna springa flera timmar per dag i relativt teknisk terräng, men i ett lugnt tempo. 
Du behöver inte vara erfaren ultra- eller bergslöpare för att kunna följa med på löparresan, men du bör vara villig att utmana dig själv lite extra.

Läs inbjudan och anmäl dig här >


Sea-to-Sky Camp Sunnmøre, SSCS
29 juli - 4 augusti 2017
LÄGRET ÄR GENOMFÖRT, DATUM FÖR 2018 KOMMER INOM KORT!

Sea-to-Sky Camp Sunnmøre är löparresan för dig som inspireras av äventyret, utmaningen och de storslagna landskapen. I fem hela dagar upptäcker vi tillsammans de fantastiska bergen och fjordarna runt Norska Sunnmøre Alperna, även kallat Nordens Chamonix. 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Du behöver inte vara erfaren ultra- eller bergslöpare för att kunna följa med på lägret. Dock bör du ha god grundkondition och vara beredd på långa och ibland krävande dagar i bergen. 

Läs mer om lägret här >


Ultra Trail Camp Spain, UTCS 2017
6 - 12 maj 2017
LÄGRET ÄR GENOMFÖRT, DATUM FÖR 2018 KOMMER INOM KORT!


Löparresan för dig som är nyfiken på ultra och älskar att springa långt på trail. Mycket sol, yoga och härlig gemenskap kring poolen, förutom fantastiska långpass i de spanska bergen! 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Du behöver inte vara erfaren ultralöpare för att följa med på löparresan, men du behöver vara sugen på att testa på att springa långt. Alltid flera fartgrupper så att alla från relativa nybörjare till erfarna löpare kan hänga med. 

Läs mer om lägret här >


Vill du att vi hör av oss när det är dags för nästa löparresa?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så skickar vi ett mail när vi öppnar anmälan till en ny löparresa!


Bara plus till alla inblandade! Har haft hur kul som helst!
— Fredrik Wirenmark
Tack för en helt underbar vecka!
— Amanda Mannervik
Löpningen var utmanande! Trots att det fanns många rutinerade så fanns det utmaningar för alla!
— Camilla Palmér