Välkommen - nu kör vi!

Bekräftelse (steg 3 av 3) 

IMG_1242-copy.jpg

Så här går det till

Nu kommer du få ett mail från "Ellen och Johnny, Pace on Earth". Det skickas från e-postadressen coaching@paceonearth.se. Skulle du inte ha fått mailet inom någon timme så kontrollera din skräppost eller hör av dig till oss via e-postadressen ovan. 

Nu behöver du göra två saker!

  1. Tryck på knappen "Subscribe" i mailet du fått från oss. Detta gör att du läggs till i rätt e-postlista och kan ta emot coaching-mailen.
  2. Lägg till adressen coaching@paceonearth.se i adressboken för ditt e-postprogram. Det förhindrar att framtida utskick hamnar i skräpposten. 

Välkommen!

IMG_9602.JPG

Vi önskar dig varmt välkommen till 10 månader mot 10 mil! Vårt mål är inte bara att du ska få en så bra grundträning som möjligt, utan också att du efter dessa 10 månader ska ha skaffat dig så pass mycket kunskap om de viktiga områdena inom ultra, så att du kan utvecklas vidare på egen hand. Vi ser 10 månader mot 10 mil som en kick-off på vägen mot att bli en fullfjädrad ultralöpare, oavsett om dettta med att "vara en ultralöpare" för dig innebär att springa ett speciellt ultramaraton på en viss tid eller om ultra mer är en mental inställning för dig!

Ellen & Johnny, Pace on Earth