Vinn en startplats till TEC 2019!


Så här tävlar du

  1. Denna månads ultratema handlar om att hitta sitt varför. Läs artikeln, fundera över ditt varför och knåpa ihop ett litet inlägg som handlar om just detta. 
  2. Publicera inlägget som hanldar om "ditt varför" på din Instagram, Twitter eller Facebook (använd gärna alla kanaler om du vill!). Tävlar du på instagram behöver ditt konto vara publikt. 
  3. Tagga ditt inlägg med #paceonearth #10månadermot10mil #tec100 och #mittvarför
  4. Pinga in oss i inlägget så hittar vi det ännu lättare. På Instagram och Twitter skriver du vårt användarnamn @paceonearth i inlägget. På Facebook gör du samma sak, men ibland kan det vara svårt att få det att fungera. Prova då gärna med att pinga in Ellen Westfelt och Johnny Hällneby istället. 
  5. Senast 23 juni vill vi ha ditt svar! 

Vinnaren annonseras i nästa coaching-utskick och kontaktas också personligen!

Startplatsen kan inte överlåtas till annan person eller bytas mot kontanter, och gäller på distanserna TEC 50 miles, TEC 50 miles natt, TEC Backyard Ultra och TEC 100 miles under år 2019 (startplatsen gäller inte på distansen 200 miles). 


Täby Extreme Challenge (TEC)

TEC är ett perfekt mål att satsa på och vi älskar tävlingen för att stämningen, arrangemanget och banan ger grymma förutsättningar för alla som vill utmana sig själva och testa sina ultra-gränser. Täby Extreme Challenge firade 10-årsjubileum 2018 och tävlingen är en av Sveriges äldsta och mest anrika ultratävlingar. 

 Ellen går i mål på sin första 100 miles på TEC100 2013

Ellen går i mål på sin första 100 miles på TEC100 2013