Ultrarunning Academy

Online-coaching för dig som kommit lite längre

Ultrarunning Academy är en online-coaching för dig som slutfört "10 månader mot 10 mil" eller tidigare har varit adept inom vår individuella coaching. Ultrarunning Academy är en fortsättning på tidigare coaching, och en förutsättning för att kunna delta är att du tidigare genomfört något av våra coaching-program. 

ultrarunning_academy.jpg

Precis som i vår övriga coaching fokuserar vi inom Ultrarunning Academy på hälsa och hållbar utveckling. Träning, kost och mentala aspekter är olika delar som behöver samverka för att helheten ska bli komplett. Ultrarunning Academy innehåller bland annat ett individuellt anpassat träningsschema och månatliga utskick med smarta tips och inspiration som hjälper dig att hålla fokus på rätt saker. 

Du får dessutom tillgång till en exklusiv Facebook-grupp för erfarenhetsutbyte. Tillsammans med deltagarna inom Ultrarunning Academy och Pace on Earths innerst krets av vänner och samarbetspartners diskuterar vi olika frågeställningar. Du blir också inbjuden till återkommande webinartillfällen med Pace on Earth (Ellen och Johnny) där vi tar upp frågor kring aktuella ämnen inom ultralöpning. 
 

Intresseanmälan Ultrarunning Academy

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi inom kort med utförlig information om coachingen och uppgifter om hur du anmäler dig. En förutsättning för att kunna delta är att du tidigare blivit coachad av oss inom något av våra coachingprogram. 

Namn *
Namn
Tidigare coaching med Pace on Earth *
Om du inte har tillgång till exakta uppgifter, lämna fältet tomt eller ange en ungefärlig tidpunkt

    Dina coacher

    10manadermot10mil.jpg

    Tillsammans har vi, Johnny Hällneby och Ellen Westfelt, mångårig erfarenhet av coaching för ultralöpning. 

    Vi är utbildade löpcoacher och har erfarenhet från mental träning, coaching och kompetensutveckling inom flera olika områden. Själva springer vi allt ifrån 5 km till 100 miles, tuffa bergslopp, 24-timmars, 48-timmars och 6-dagars. Johnny innehar gällande svenskt rekord på 6-dagars med 880 km.