#016 - Ultradrömmar inför 2018

Att få dagdrömma om framtida ultramaraton är något av det allra härligaste man kan ägna sig åt som löpare. Och som ultralöpare kan man inte göra så många lopp per år och därför blir de utmaningar man väljer att satsa på något alldeles speciellt. 

Vi pratar om ultralopp 2018 — vilka tävlingar vi vill genomföra, hur vi ser på A- respektive B-lopp och hur vi tänker kring träning och kost inför nästa år. 

Johnny har siktet inställt på 6-dagars, funderar på att springa 100-mileslopp som träning och Ellen filosoferar kring vilka ultralopp 2018 hon kan göra som innebär ren överlevnad och landar helt oväntat i TEC 200 miles. 

LÄNKAR

Sansjöbacka Winter Trail 12-14 januari. Det finns platser kvar och vi kommer springa Ultra Triple. Kom och spring med oss! Vi har också satt ihop ett superbra Sandsjöbacka Winter Trail-kit som du hittar till ett riktigt bra pris i vår shop!

Vår tävlingsresa till Ehunmilak. Ellen springer 100 miles och Johnny springer marathon. Häng med, det här blir en magisk upplevelse för alla ultratrail-fantaster! Vi gjorde också ett podd-avsnitt om Ellens 100-mileslopp där 2017 (#014 - Ehunmilak).

3 Days at the Fair, loppet utanför New York där vi sprungit bland annat 48-timmars och 3-dagars och där Johnny planerar att springa 6-dagars i maj. 

Across the Years, 6-dagarsloppet i Arizona som Johnny planerar att springa vid årsskiftet 2018-2019.

Diagonale des Fous eller Dårarnas Diagonal, ett av de allra mest legendariska 100-milesloppen i världen. Ellen har drömt om det loppet länge och hon planerar att genomföra det som 40-årspresent. 

Täby Extreme Challenge (TEC), där vi funderar på att springa 100 respektive 200 miles i april. 

DUV Ultra Marathon Statistics. Har den mest heltäckande kalendern över ultralopp världen över. 

UTMB qualifying races. Listan över kvalificeringslopp inför UTMB där man kan hitta riktiga guldkorn vad gäller spännande lopp. 

Runstreak - allt du någonsin undrat och lite till, Ellens blogginlägg om #runstreak som hon skrev när hon sprungit i drygt 1000 dagar i sträck.

3Day48h.jpg
6dagars.jpg
UTMB.jpg