#041 - Tre gånger 100 kilometer

Det kan krävas ganska mycket för att lyckas gå utanför sin komfortzon på träning. Men vill man lära sig något är det ibland det som krävs. Här kommer rapporten från Johnnys 3 x 100 km och 3 x sportdryck! 

Vad lär man sig egentligen av att springa 3 x 100 km? Johnny ville ha ett rejält volymblock som träning inför sin nästa 6-dagars och kom på idén att springa 100 km per dag i tre dagar. Nu är det ju ultra vi sysslar med och därför blir saker inte alltid som man tänkt sig. 

Men vad lärde vi oss egentligen av det här mastodont-passet? Bland mycket annat så lärde vi oss att Johnny inte klarar sig själv när han sprungit långt, men vem gör det? Ju ynkligare vi blir desto mer beroende av andra människors hjälp och välvilja blir vi. Och i ultrasammanhang kan det handla om allt ifrån att hålla reda på antalet salttabletter till att locka ut den deppiga löparen med löfte om att plogbilen nog kommer snart...

PS. Gillar du podden, så glöm inte att lämna ett omdöme i iTunes eller i din podcast-spelare! TACK! 

LÄNKAR

Stötta gärna podden genom att beställa något från vår shop! Där hittar du bland annat ullstrumpor från Injinji, Aclima-buffen i merinoull som Johnny hyllar i avsnittet och såklart underställströjan i merinoull från Aclima som vi älskar! 

Vill du testa att springa långt så häng med på Ultra Interval Challenge 24 mars!