#043 - Framgångssagan Maurten

Vi träffar Markus Zetterström från sportenergiföretaget Maurten för att prata om hur allt började. Maurten är ett ungt företag och på ungefär två år har de gått från att vara helt okända till att plötsligt vara den produkt som alla stora maratonlöpare använder. Hur kommer det sig? Hur har de lyckats ta sig förbi de stora jättarna inom sportenergin? Har de satsat allt på att få bra sponsoravtal eller kan det helt enkelt bero på att själva produkten är så mycket bättre?

Det här ÄR intressant, för självklart så använder alla stora tillverkare samma argument, alla säger att deras produkt är unik och fungerar på ett speciellt sätt. Just i fallet med Maurten verkar det faktiskt vara sant. De har tagit fram en patentsökt lösning som de kallar för hydrogel som gör att magen tolererar sportdrycken bättre. Lyssna på framgångssagan om Maurten!

Just nu har vi 15% på all energi i shoppen (bland annat Maurten, men du hittar också Umara där). Ange MARS2018 vid utcheckningen — rabatten gäller hela mars 2018!

DSC_5603.jpg
Bekele Berlin 1x1.jpg
Kipsang for SI 2.jpg