#050 - Miranda Kvist, Sveriges traildrottning

Miranda Kvist är kanske den enskilda person som har gjort mest för traillöpningen i Sverige under de senaste åren. När hon startade Team Nordic Trail 2013 var det inte många som sprang i skogen — förutom orienterarna förstås. Att springa i det lokala elljusspåret var det närmsta terränglöpning som man kom då. Miranda har med sin passion för stigarna fått tusentals människor i Sverige att upptäcka det fantastiska med att röra sig tillsammans utomhus i skogen!

Johnny träffar Miranda i Ladan på Djurgården och de pratar ultralöpning och traillöpning, och om hur allt startade. Miranda berättar om hur hon blev förälskad i naturen och kände en frihet där som hon inte hittade någon annanstans. Här fanns inget fokus på tider och prestation utan bara upplevelse. Det här är ett härligt och varmt samtal som också handlar om de misstag man gör i livet och hur de kan vara en positiv kraft.

miranda_kvist.jpg

LÄNKAR

Du följer Miranda Kvist på Instagram som @mirandakvist och du hittar all information om Team Nordic Trails löpargrupper på teamnordictrail.se

Kilian's Classik - Mirandas favoritlopp

Mirandas bok Naturkraft hittar du på webbshoppen hos Team Nordic Trail!