#002 – Pace on Earth och UTMB

Vi brinner för ultralöpning och för oss är utmaningarna ett sätt att utforska våra egna gränser och vad som är möjligt att uppnå.

I vår podcast vill vi grotta ner oss i vad som krävs för utveckling och förändring, det kan handla om en helhetssyn och livsfilosofi, men det kan också handla om små, små detaljer. Att utmana sig själv och att gå utanför sin komfortzon, ser naturligtvis helt olika ut för olika människor. Men det finns ändå gemensamma nämnare och det finns saker vi kan lära oss av varandra.

Det här avsnittet tar avstamp i UTMB och vi diskuterar vår relation till den här episka ultra-trail-utmaningen och hur vägen fram till ett så tufft lopp har sett ut. Vi pratar om vad som driver oss och hur vi tacklar våra utmaningar.

Den långa uppförsbacken efter kontrollstationen Courmayeur har en huvudroll, både i Ellens lopp förra året och i Johnnys kamp i år.

Ultralöpning är som livet - det finns inga gränser för vad som är möjligt!

 

Blogginlägg om UTMB

Johnnys race report från 2017 http://www.paceonearth.se/blogg/utmb-2017-race-report
Ellens race report från 2016 http://www.paceonearth.se/blogg/utmb-2016-race-report
Ellens race report från 2015 http://www.paceonearth.se/blogg/utmb-2015-race-report

 

UTMB

Officiell webbplats http://utmbmontblanc.com/en/
Lista över kvalificeringslopp och regler för att få kvalificera sig http://utmbmontblanc.com/en/page/17/Qualifying%20races%20-%20Regulations.html

IMG_2994.JPG