Runstreak - att tänja sina gränser och springa varje dag

Passar för

Företag och organisationer som vill få en energiinjektion i form av en inspirationsföreläsning om ett fascinerande ämne. Passar också utmärkt som en del i en större hälsosatsning för personalen där målet är att inspirera till daglig fysisk rörelse. Inga förkunskaper eller särskilda intressen krävs.

Innehåll

Ellen Westfelt började sin runstreak den 4:e september 2013. Sen dess har hon sprungit minst 20 minuter per dag, varje dag, hela året om. Hon springer även på julafton och också de dagar då hon känner sig lite småkrasslig. Runstreak är ett fascinerande ämne som ofta väcker starka reaktioner hos omgivningen. Är det verkligen nyttigt att springa varje dag, vad ska det egentligen vara bra för och hur kan det vara möjligt att upprätthålla en så lång streak?

På ett nyanserat och insiktsfullt sätt belyser Ellen de olika frågeställningarna kring runstreak. Hon berättar sin egen historia och om hur hennes resa har inspirerat tusentals människor i Sverige till att prova på den kontroversiella träningsformen. Många som provar runstreak får ett helt nytt förhållningssätt till träning och sin egen förmåga och istället för att kämpa med krav på tider och prestation så landar man i en glädjefylld och prestigelös daglig rörelse.

Runstreaken hjälper också människor på ett djupare plan. Grundtanken om att en liten insats varje dag ger stor effekt på lång sikt, ger styrka och tilltro även inom andra delar av livet.

Målet med föreläsningen är att åhörarna ska inspireras till en mer hälsosam vardag. De ska förstå att ett litet enkelt åtagande som upprepas dagligen med tiden kan växa till något stort. Den sprudlande glädjen och insikten om att du faktiskt kan lyckas med det du företar dig får du på köpet!

Fakta

Föreläsare: Ellen Westfelt
Tidsåtgång: presentationen tar ca 60 minuter, frågestund på 15 minuter rekommenderas
Kan bokas med efterföljande runstreak-pass (20 minuter) om så önskas


Boka

Kontakta Jënni Jalonen för offert och upplägg
E-post: jenni@paceonearth.se
Telefon: +46 76 256 58 68