Inspiration för dig som drömmer om ultralöpning, äventyr och att utveckla dig själv.

 
IMG_8131.JPG

Pace on Earth är inspiration för dig som vill springa långt och utmana dina gränser. Ultralöpning är för oss både en kärlekshistoria och ett av de verktyg vi använder för att utveckla oss själva. Springer riktigt långt gör du med hjälp av kärlek till löpning och en nyfikenhet kring vad som händer i kroppen, hjärnan, hjärtat och själen när du går bortom det du trodde var möjligt. Vi vill inspirera dig till att nå längre!

Ellen och Johnny, grundare Pace on Earth


 

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN! 3-9 november återkommer UTCS för femte gången!
Löparresan som alla kan hänga med på! Det här är ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken på trail och ultra och vill testa på hur det känns att springa långt i ett lugnt tempo. Mycket sol, yoga och härlig gemenskap kring poolen, och såklart fantastiska långpass i de spanska bergen! Endast 24 platser, så först till kvarn!

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Alla kan hänga med! Alltid flera fartgrupper så att alla från relativa nybörjare till erfarna löpare får en utmaning på sin egen nivå. Du behöver inte vara erfaren trail-löpare för att följa med på löparresan, men du behöver vara sugen på att testa på att springa långt.

Läs inbjudan och anmäl dig här >


Senaste avsnitten i Pace on Earth podcast


Nytt på bloggen