Ultrainspiration Tiveden

20-22 september 2019

OBS - LÄGRET ÄR FULLBOKAT! Det går bra att anmäla sig till vår reservlista. Skicka ett mail till ellen@paceonearth.se så kontaktar vi dig om det blir en plats ledig! 


Följ med oss in i Tivedens nationalpark, en förtrollande urskog som andas mystik, troll och jättar. Vi bjuder på en helg fullspäckad med ultrainspiration och tillsammans utforskar vi de magiska stigarna i Tiveden i löparskor. Vi maxar upplevelsen med en workshop och en föreläsning för att komma in i den rätta ultra- och äventyrsstämningen. Två yoga- och meditationspass är inkluderade och förutom ett riktigt utmanande långpass i Tivedens nationalpark, hinner vi med flera kortare pass där vi tränar traillöpningsteknik tillsammans.

Vi bor mitt i de djupa skogarna på det charmiga och pittoreska vandrarhemmet STF Tivedstorp med anor från slutet av 1500-talet. Rummen är enkla men mysiga, och vi har som pricken över i:et även tillgång till badtunna och bastu efter våra löpturer.

Välkommen att uppleva trolska Tiveden tillsammans med oss!

BOENDE

Vi bor enkelt men charmigt på vandrarhemmet STF Tivedstorp med anor från slutet av 1500-talet.

Boende i flerbäddsrum för 2-4 personer (lakan och handduk ingår). Några av rummen har egen dusch och toalett, medan vissa av rummen delar dusch och toalett. Tillgång till badtunna och bastu finns, där vi tillsammans kan slappna av efter löpturerna.

I resan ingår vegetarisk helpension inklusive välkomstfika på fredagen samt lunchpaket för lördagens långpass. Extra snacks och energi till långpasset behöver du ta med själv.

Vad ingår?

  • 2 nätters boende i flerbäddsrum på vandrarhem STF Tivedstorp

  • Vegetarisk helpension fredag kväll - söndag morgon

  • Välkomstfika vid ankomst på fredag

  • Resa till och från Tiveden med minibussar som avgår från Stockholm fredag kl 13:00

  • Alla föreläsningar/workshops och träningspass

  • Erfarna ledare/guider (Ellen Westfelt, Jënni Jalonen och Johnny Hällneby från Pace on Earth)

PRIS 4 500 SEK inklusive resa med minibuss till och från Stockholm. Väljer du att resa till Tiveden på egen hand går det naturligtvis bra, priset för resan är dock detsamma.


OBS - LÄGRET ÄR FULLBOKAT!

Det går bra att anmäla sig till vår reservlista. Skicka ett mail till ellen@paceonearth.se så kontaktar vi dig om det blir en plats ledig! 


INGÅR INTE i resans pris

  • Alkoholdryck

  • Extra energi till löppassen

Program

Detaljerat program med tider skickas ut till anmälda deltagare

Fredag 20 september

Avresa från Stockholm Central kl. 13:00
Välkomstfika på vårt boende STF Tivedstorp
Kort löptur i närområdet med traillöpningsteknik ca 40 minuter
Workshop “Planera ditt äventyr”

Lördag 21 september

Yoga och morgonmeditation
Långpass i Tivedens Nationalpark, ca 4-6 timmar
Bastu, badtunna och umgänge
Föreläsning “Ultra mindset”

Söndag 22 september

Yoga och morgonmeditation
Distanspass i Tivedens nationalpark ca 1,5 timmar
Hemresa, vi är tillbaka i Stockholm ca kl. 17:00

VEM RIKTAR SIG LÄGRET TILL?

Det här är lägret för dig som vill ha en inspirationsboost i din löpning och få en djupare inblick i ultra- och trailvärlden. Det är även en möjlighet att få upptäcka Sveriges fantastiska natur på nära håll. Vi vill visa på att det inte behöver vara särskilt komplicerat eller tidskrävande att uppleva äventyr.

Du behöver inte vara erfaren löpare för att följa med på lägret, men du behöver ha en god grundkondition och gärna ha sprungit lite trail tidigare. Under långpasset kommer vi vara i rörelse i ca 4-6 timmar i teknisk terräng. Vi springer i ett lugnt “ultratempo" och vid behov delar vi in oss i flera grupper efter nivån på deltagarna.

LEDARE & INSPIRATÖRER

Ellen Westfelt
Ultralöpningscoach, UTMB-finisher och Sveriges runstreak-drottning. Älskar att få människor att upptäcka att de kan och orkar mycket mer än de tror.

Jënni Jalonen
Ultratraillöpare, diplomerad löpcoach, äventyrare och OCR-fantast. Leder morgonyogan på lägret.

Johnny Hällneby
Svensk rekordhållare på 6-dagars med 88 mil, ultralöpningscoach. Brinner för en holistisk syn på löpning och livet. Håller i lägrets meditation och andningsövningar.

Läs mer om oss >


Sagt om våra tidigare löparresor

Magiska dagar med all inclusive, plus lite till!
— Linda Aboulaich
Som att åka med sina bästa vänner! Lugnt, avslappnat och verkligen så personligt!
— Joakim Åkesson