Frågeformulär

Ultrainspiration Tiveden 20-22 SEPTEMBER

tiveden.jpg

Vi behöver veta lite mer om dig! 

Frågor gällande din hälsa behöver vi veta för att kunna springa tryggt och säkert tillsammans. Informationen delar vi såklart inte med någon annan än arrangörerna för detta läger. 

Har du frågor så maila gärna ellen@paceonearth.se

Vi ser fram emot härliga dagar tillsammans i Tiveden!

/Ellen, Jënni och Johnny

 

Namn *
Namn
HÄLSOINFORMATION
Dessa uppgifter är viktiga för att vi ska kunna springa tryggt tillsammans. Uppgifterna är enbart tillgängliga för arrangörerna av detta läger.
Till exempel diabetes, epilepsi, hjärtproblem, högt blodtryck, astma, allergi mot ex. getingstick/ormbett osv.
Till exmpel astmamedicin, insulin, allergimedicin etc.
Till exempel om du har lätt för att bli uttorkad, ofta får kramp, är extra känslig mot värme/sol eller liknande.
Skulle något hända dig behöver vi veta vem vi ska kontakta. Vi behöver veta namn, relation (make/maka, sambo, dotter/son, släkting etc), telefonnummer och epost-adress. Det är viktigt att denna person inte är med på lägret.
DELTAGARENS ANSVAR
Deltagarens ansvar innan avresa *
Deltagande i träningssaktiviteter kan innebära en ökad risk för skada. Därför är det viktigt att du är frisk och även har kontrollerat att du har en gällande hemförsäkring.
Deltagarens ansvar under resan *
Det är viktigt att du informerar ledarna för lägret om eventuella problem som kan uppstå under löpturerna vi gör tillsammans. För att vi ska kunna springa tryggt tilsammans är det också viktigt att du följer ledarnas instruktioner (inte bara i en eventuell nödsituation). Och självklart lämnar vi inte spår efter oss i de känsliga naturområden vi rör oss igenom.