Löpcoaching med Pace on Earth

Vill du utveckla din löpning? Springa längre, oftare eller snabbare? Vill du spränga dina gränser?

Vi jobbar med en helhetssyn på livet och löpningen. Visst fokuserar vi på träningsrelaterade mål men minst lika viktigt är sambandet mellan kost, sömn, träning och mentalt fokus.

Vem coachar vi?

För oss handlar coachingen om mycket mer än att hjälpa en löpare att bli snabbare på milen. Vi får vara med på en människas resa mot att nå sina mål. Därför väljer vi noga vilka vi coachar.

Vi coachar löpare på alla nivåer, men gemensamt för de vi jobbar med är att alla vill springa fortare eller längre än de någonsin gjort förut. Vi coachar helt enkelt dig som vill utmana dina gränser. För oss spelar det ingen roll var du startar. Vi har alla börjat med ett första steg, en första 10-kilometersrunda och alla har vi förutsättningar som gör att vi möter mer eller mindre motstånd på vägen. Kanske tränar du i dag för att genomföra ditt första ultralopp?

Det har varit fantastiskt skönt att alltid ha någon att bolla med som har erfarenhet och är påläst.
— Carolina Johansson

Världen är full av föreställningar

Vi är ödmjuka inför andra människors val. Det här är ett viktigt ställningstagande som påverkar hur vi ser på coachingen. Kanske vill du bara springa på platt asfalt eller älskar att skutta på leriga stigar, kanske tränar du för att gå ner i vikt, överleva en stressig vardag, eller för att du vill uppnå ett mål satt i siffror.

Och inte minst märks omvärldens föreställningar inom valet av kost. Vi är nyfikna. Och vi har själva testat det mesta inom olika kostläror. Vi har tips på bra tränings- och tävlingsmat oavsett kostinriktning. Det är viktigt att kosten fungerar i vardagen, bidrar till att du når dina mål och att den också känns bra i själen.

Individuell coaching

Vår coaching är helt individuell och utformas utifrån dina unika förutsättningar och mål, visioner och drömmar. Vi utgår från vad just du vill uppnå med din träning och varför.

Om oss

Vi är utbildade löpcoacher och har erfarenhet från coaching, mental träning och kompetensutveckling inom flera olika områden. Själva springer vi allt ifrån 5 km till 100 miles och 48-timmars och är levande bevis på att allt är möjligt!

Innan Skövde 6-timmars 2014

Vill du veta mer?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så hör vi av oss och berättar mer!

Namn *
Namn
Vill du att vi ringer upp så fyll i ditt telefonnummer
Berätta kort om dig själv, dina förutsättningar och mål och varför just du är nyfiken på att ta hjälp av oss!