Vår story

Ultralöpning är för oss både en kärlekshistoria och ett av de verktyg vi använder för att utveckla oss själva. Springer riktigt långt gör du med hjälp av kärlek till löpning och en nyfikenhet kring vad som händer i kroppen, hjärnan, hjärtat och själen när du går bortom det du trodde var möjligt. Vi vill inspirera dig till att nå längre!

Och så här gick det till när vi började älska ultralöpning!

Ellen och Johnny, grundare Pace on Earth

We were already in love with running. Then running made us fall in love.
— Ellen & Johnny

PACE ON EARTH STÅR FÖR KÄRLEK

Pace on Earth är grundat i kärlek. Kärlek till löpningen, den personliga utvecklingen och vår kärlek till varandra. För oss är Pace on Earth så mycket mer än ett litet företag som jobbar med att inspirera människor till att utmana sina gränser. För oss är Pace on Earth ett sätt att leva, att bygga vårt liv hållbart och att utvecklas tillsammans, samtidigt som vi jobbar med att dra vårt lilla strå till stacken för att förändra världen till en bättre plats.

FAKTA

Pace on Earth skapades som ett lagnamn och en blogg inför tävlingen BAMM hösten 2012. I december 2012 öppnade Instagram-kontot och i januari 2013 startade Facebook-sidan. Sedan dess har Pace on Earth växt fort, både som community i sociala medier och som varumärke. 2016 blev Pace on Earth aktiebolag.

Idag driver vi också

På BAMM 2013

Första sommaren tillsammans på Gotland

Så här skrev vi i ett blogginlägg den 3/12 2012. Blogginlägget handlade om BAMM70. Men lika mycket om kärlek.

När allt bara stämmer kan man ju undra om det är en slump, en tillfällighet eller om vi har tagit vartenda steg i våra liv för att komma exakt just hit? Tror man på att livet för oss dit vi behöver gå, eller springa, så är vi ett bevis på det kan vara precis så.

När vi bestämde oss kände vi genast att det här var helt rätt, det här var på riktigt. Visst förstår vi att det inte blir lätt och riktigt hur svårt det kommer att bli kan vi bara ana, men när något känns rätt så finns det ingen anledning att tveka. All in bara!

Med en gemensam målbild, gemensamma värderingar kring vad som är viktigt och inte minst ett gemensamt arbete, varje dag, så kan man förflytta berg. Och förhoppningsvis också förflytta sig över berg. På effektivast möjliga sätt.

[...]

Ännu vet vi inte vad rätt pace är, men med styrkan av att ett plus ett blir så mycket mer än två, att vi gör varandra starkare än vad vi klarar av på egen hand, då finns inget annat än att vi kommer lyckas. Och att vi kommer att njuta och slita ohämmat längs vägen, det är vi övertygade om.

[...]

För er som inte tror på att kärleken kan förflytta berg – det kan den. Vi vet. Och vi går all in där också.

/Ellen och Johnny