Våra föreläsningar

Anlita oss som föreläsare och inspiratörer! Våra föreläsningar passar utmärkt på ett företagsevent, kick-off eller som en del i konferens. Vill du så syr vi också ihop ett paket med ett inspirerande och peppande träningspass för just din grupps nivå, eller en längre tur med mer äventyrsinslag.

Åhörarna behöver inte ha särskilda förkunskaper eller ett intresse för ultralöpning eller äventyr för att föreläsningen ska vara givande.

Exempel på föreläsningar

Boka

Kontakta Jënni Jalonen för offert och upplägg
E-post: jenni@paceonearth.se
Telefon: +46 76 256 58 68

Jag kan varmt rekommendera en inspirationsföreläsning med Ellen och Johnny från Pace on Earth. Deras erfarenheter av att pressa sig till det yttersta och passera gränser man trodde var omöjliga kan appliceras på många av de utmaningar ditt team står inför. Och drivkrafterna är ofta gemensamma. Tro på det man gör och ödmjukhet inför utmaningen. Allt levererat med vackra bilder och många skratt.
— Mattias Adman, Grundare Gotland Trail Run och VD för eventbolaget goGotland
Det är otroligt vad bra det fungerar med inspirationsföreläsning om ultralöpning även för organisationer och företag helt utan koppling till löpning. Min arbetsgivare Medeltidsveckan på Gotland hade planeringsmöte i helgen för 25 ideella gruppledare som genom Pace on Earth fick pepp och nya tankar om att göra det omöjliga möjligt!
— Susanne de Paulis, PR-ansvarig Medeltidsveckan på Gotland
Mycket inspirerande föreläsning inte enbart för den som gillar att springa.
— Håkan Lyttkens, fotograf
Stort tack för all glädje och inspiration ni sprider!
— Tobbe Söderman
Ellen och Johnny är både kunniga och nyfikna. Deras föreläsning är lika mycket en resa genom möjligheter och allas vår förmåga att ta oss bortom begränsningar, som en personlig berättelse om deras fantastiska prestationer. Närvaron och engagemanget är genuint, de älskar det de gör: ultralöpning och berätta om ultralöpning.
— Patrik Hernwall, docent pedagogik, Stockholms universitet
Tack för en otroligt givande föreläsning!
— Joachim Rehn, triathlet
Tack för en helt fantastisk dag!
— Madeleine Johansson
ultralopning_forelasning.JPG

Foto Patrik Hernwall