Löparresor

Våra löparresor riktar sig till dig som vill springa långt i ett lugnt tempo, få inspiration till att utveckla din löpning och samtidigt uppleva naturen. Vi älskar att springa på stigar och i berg, i riktigt häftiga miljöer och vi vill gärna dela vår upplevelse med dig! Under 2018 släpper vi flera nyheter, läs mer nedan!

Vi gör bara resor till destinationer som vi själva drömmer om att utforska och innehållet i våra löparresor är precis så som vi själva skulle vilja ha det om vi åkte på en löparresa — massor av inspiration, spännande och utmanande landskap och härlig gemenskap med likasinnade.

För oss är det personliga engagemanget i våra resor otroligt viktigt, ingenting massproduceras och vi deltar alltid själva i våra resor. Vårt mål är att skapa unika upplevelser tillsammans med våra deltagare. Därför gör vi bara ett litet antal löparresor per år och platserna fullbokas ibland snabbt. Inspirerande föreläsningar och workshops är självklart en del av arrangemanget, liksom kompletterande träning — till exempel yoga, löpteknik, styrketräning för löpare, mindfulness-löpning och meditation. 

Löparresor 2017

Ultra Trail Camp Montserrat, UTCM (Katalonien, Spanien)
24-29 oktober 2017
FÅTAL PLATSER KVAR!

Löparresan för dig som vill uppleva den unika miljön i Montserrat och känna på äventyret längs en del av Ultra Pirineu-banan. Medverkar på lägret gör också Núria Picas, trefaldig vinnare av Ultra Trail World Tour. Härligt teknisk terräng, mycket höjdmeter, äventyrsscrambling och långa dagar på trail. 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Som deltagare bör du kunna springa flera timmar per dag i relativt teknisk terräng, men i lugnt tempo. Du behöver absolut inte vara erfaren ultra- eller bergslöpare för att kunna följa med på löparresan, men du bör vara villig att utmana dig själv lite extra.

Läs inbjudan och anmäl dig här >


löparresor 2018

Pilotresa till Sydafrika våren 2018 (Sydafrika)
Anmälan/ansökan öppnar inom kort

Vi har länge drömt om att få uppleva Sydafrika och våren 2018 kommer vi att göra en pilotresa dit med en mindre grupp deltagare. Mer information kommer inom kort!

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Som deltagare bör du kunna springa/jogga ett par timmar per dag på stigar och i terräng. Vi rör oss i ett lugnt tempo och tar ofta paus för att njuta av naturen. D
u bör vara villig att utmana dig själv lite extra eftersom vi spenderar många timmar i löparskorna.

Anmäl intresse >


Tävlingsresa Ehunmilak (Baskien, Spanien)
10-17 juli 2018
Anmälan öppnar i mitten av september 2017, begränsat antal platser!

Följ med på en unik tävlingsresa till Baskien med fokus på upplevelse, fantastisk natur och härlig gemenskap! I resan ingår startplats till loppet Ehunmilak (välj på tre distanser: marathon, 50 miles eller 100 miles). Under veckan testspringer vi delar av banan, besöker kulturskatter och för den som älskar god mat är det här rätt plats — området har den högsta koncentrationen av Michelinkrogar i hela världen!

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Du bör älska äventyr, tuff terräng och vara villig att anta en rejäl utmaning. Men du är också välkommen att följa med som sällskap till en annan löpare eller för att du helt enkelt älskar stämningen i en stad som en gång per år förvandlas till traillöpnings-mecka! 

Läs mer och anmäl intresse >


Sea-to-Sky Camp Sunnmøre, SSCS (Norge)
Anmälan för 2018 års resa öppnar inom kort, preliminärt datum för resan är juli/augusti 2018

Sea-to-Sky Camp Sunnmøre är en löparresa för dig som inspireras av äventyret, utmaningen och de storslagna landskapen. I fem hela dagar upptäcker vi tillsammans de fantastiska bergen och fjordarna runt Norska Sunnmøre Alperna, även kallat Nordens Chamonix. Sommaren 2017 gjorde vi vår första SSCS och självklart återkommer resan under 2018!

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Som deltagare bör du ha god grundkondition och vara beredd på långa och ibland krävande dagar i bergen. 

Läs mer om lägret här >


Ultra Trail Camp Spain, UTCS (Javea, Spanien)
Återkommer hösten 2018

Löparresan som alla kan hänga med på! Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken på trail och ultra och vill testa på hur det känns att springa långt i ett lugnt tempo. Mycket sol, yoga och härlig gemenskap kring poolen, och såklart fantastiska långpass i de spanska bergen! 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Alla kan hänga med! Alltid flera fartgrupper så att alla från relativa nybörjare till erfarna löpare får en lagom utmaning på sin egen nivå. 
Du behöver inte vara erfaren trail-löpare för att följa med på löparresan, men du behöver vara sugen på att testa på att springa långt.

Läs mer om lägret här >


Vill du att vi hör av oss när det är dags för nästa löparresa?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så skickar vi ett mail när vi öppnar anmälan till en ny löparresa!


Bara plus till alla inblandade! Har haft hur kul som helst!
— Fredrik Wirenmark
Tack för en helt underbar vecka!
— Amanda Mannervik
Löpningen var utmanande! Trots att det fanns många rutinerade så fanns det utmaningar för alla!
— Camilla Palmér