Afterwork med Craft

Igår bjöd Craft på afterwork i sitt nya showroom i Stockholm. Vi fick mingla med andra träningsglada bloggare och inspiratörer, bjöds på färskpressad juice, wraps, frukt, somriga jordgubbar och bubbel och dessutom fick Johnny testa den nya hälsotrenden från USA...

Vi fick också kika på kommande kollektioner och hittade några riktiga guldkorn. Även om sommaren nu precis har börjat så är det svårt att inte längta till vackra vinterturer när man kan se fram emot något så spännande som en ny täckkjol att åka skidor och springa i!

Härliga nya mönster att se fram emot vår och sommar 2016!

Täckväst och täckkjol — bästa uppfinningen!

Täckkjolen hittar man egentligen i skidkollektionen som kommer i höst/vinter, men den ska enligt uppgift gå bra att springa i också och man kan dra upp dragkedjorna fram för att få mer rörelseutrymme. 

Det här känns som ett måste i vinter! För problemet med att man lätt fryser om rumpan när det är kallt har i alla fall inte jag hittat någon vettig lösning på hittills. Och för den som inte gillar att springa i kjol så finns täckshorts i samma material!

Vi träffade också supertrevliga löparstjärnan Ingmarie Nilsson som under sin elitkarriär på 90-talet vann bland annat Tjejmilen, Stockholm Marathon och Finnkampen och kammade hem inte mindre än 30 SM-medaljer! 

Underställ i nya mönster och färger

Kombucha. Bild lånad från Kombucha Sverige.

Johnny fick också testa något som han längtat länge efter att få smaka; nämligen Kombucha! Kombucha är fermenterat te och en av de hetaste hälsonyheterna i USA. Tillverkaren Svensk Kombucha skriver så här på sin hemsida:

"Kombucha är kort och gott ett te som genom en jäsningsprocess fyllts med vitaminer, nyttiga bakterier och antioxidanter. Kombucha består av levande bakteriekultur som kan verka lugnande för magen och matsmältningen"

Vi tyckte de var riktigt goda och de kändes i alla fall bra i magen!

 

Tack Craft för en härlig AW!