Jultävling i samarbete med Inov-8 — vinnarna

Inov-8 har precis släppt två nya vintermodeller; Arctic Talon 275 och Arctic Claw 300. Skorna är dubbade och helt oumbärliga för vinterlöpningen — full kontroll och fenomenalt grepp på is och snö. Inov-8 Arctic Talon 275 bygger på lätta favoriten X-talon och har 4 mm drop, medan Inov-8 Arctic Claw 300 är lite mer dämpad och stabil och har 8 mm drop. Under december kunde man tävla om att få vinna ett par av ovanstående modeller!

Tävlingen gick ut på att tipsa en kompis om vår löparresa Ultra Trail Camp Spain 2016 och berätta varför kompisen bara måste åka med! Tipsaren kunde då vinna ett par av dessa fantastiska vintertrail-skor både till sig själv och till vännen som man tipsade (värde ca 1700 kr/par). Och nu har vi utsett vinnarna!

GRATTIS till Josefin Forsell och Ariana Tanha!

Josefins vinnande motivering löd:
"Ariana Tanha skulle trivas med Er på resan. Och ni med honom. Ingen utmaning verkar vara för stor för honom då han väl bestämt sig. Pb efter pb på milen, distans och snabbaste km. Livsnjutare och energiknippe. Dock tror han att han kan "tänka bort" halkan, jag tror att han behöver ett par dubbade skor :)" 

Josefin och Ariana, skicka era kontaktuppgifter till oss på tavling@paceonearth.se!

Tack Inov-8 Sverige och grattis till vinnarna!

Spring säkert i vinter!

/Ellen och Johnny