Kontraster

För bara några dagar sen fick vi ett underbart långpass här på Gotland — så fantastiskt väder och härligt sällskap. Passet som Johnny gav sig ut på idag var minst sagt raka motsatsen!

Idag är vi på väg hem från Gotland och Johnny berättade imorse att han planerade att springa hem en bit när vi anlänt till Nynäshamn. Kanske inte hela vägen från Nynäshamn till Vallentuna, men en liten bit (läs 2-3 mil). Det vore ju lagom. Då kom jag på att han såklart borde springa in till Visby också så att han fick ett pass före båtresan och ett efter. En dag med två rejäla långpass helt enkelt.

Jo, det tyckte han lät helt ok men 5 mil in till Visby kändes lite mycket, så alltså kom vi på den briljanta lösningen att jag körde in honom en bit och så fick han springa resten.

Så långt var allt frid och fröjd, men vädret har inte riktigt varit så trevligt de senaste dagarna som det var när vi först kom till Gotland. Idag har det varit nollgradigt och haglat och blåst halv storm. Dessutom har Johnny inte tillstymmelsen till trevligt sällskap. Tror inte ens han tänkt lyssna på någon bra podd idag. Så hur ska det gå? ;)

Vad tror ni, klarar han sig hela vägen in till Visby? Just nu sitter jag i värmen och myser på ett fik och väntar. Förhoppningsvis har han tillräckligt med energi, vätska och vilja för att pallra sig hit trots tjurigt väder. Men man vet aldrig…

Jag lovar att uppdatera här längst ner med hur det gick (när jag väl vet!)

Kl. 15:22 — Johnny ringde och har 2 km kvar till Visby! Tur det för inchekningen börjar strax! Bara målrakan kvar nu….

/Ellen