Företagsträning

Rolig och utmanande gruppträning för företag

Vi vill sänka tröskeln till rörelse i naturmiljöer. Träning ska i grund och botten vara roligt, prestationslöst och utvecklande - det är våra ledord när vi coachar grupper. Vi mår bäst av att röra på oss regelbundet - och genom att dessutom träna i grupp stärks samhörigheten mellan individer.

Under ett typiskt pass tillsammans kombinerar vi konditionsträning med utmanande styrkeövningar. Naturen är vår lekplats och vårt redskap! Vi jobbar ofta tillsammans i par eller grupper för att ytterligare stärka gruppkänslan och förbättra våra problemlösarkunskaper. Det är bara fantasin som begränsar!

Boka oss för en aktiv AW, teambuilding, kick-off och event. Eller kanske satsar ni på att genomföra ett löplopp tillsammans i framtiden och vill träna en gång i veckan tillsammans fram till den stora dagen?

Er coach

0C7883B4-3B8C-440A-8E61-F87646E9FAA2.JPEG
490F5A3B-C642-4B84-94DC-928105AC6C3F.JPEG

Jënni Jalonen är utraillöpare, äventyrare och OCR-fantast ursprungligen från Uppsala, men spenderar även mycket tid i Alperna. Jënni trivs allra bäst i skog eller bergsmiljöer, gärna i gott sällskap och har sprungit distanser allt från 5 till 100 km - men satsar på att springa ännu längre distanser framöver samt utveckla konceptet ‘speed mountaineering’ (dvs bestiga berg så snabbt och minimalistiskt som möjligt).

Jënni är utbildad löpcoach och gruppträningsinstruktör och brinner för att inspirera andra till ett mer aktivt liv ute i det fria.

Hon har flera års erfarenhet av att coacha både träningsgrupper och företag - löpning såväl som funktionell styrketräning och rörlighet.

Ambassadör för La Sportiva Sverige och Kvinnliga Äventyrare.

Läs mer om Jënni på hennes hemsida.

Jënnis Instagram.

Jënni är en väldigt entusiasmerande coach som vet hur man får sina löpadepter att verkligen vilja krama ur det sista på löppasset. Hon hittar alltid på nya och inspirerande sätt att utföra olika övningar på, allt för att man ska tycka att det är roligt. Dessutom är Jënni väldigt erfaren och alltid påläst, man känner att varje övning passar in. Jag kan verkligt rekommendera Jënni som löpcoach!
— Magnus Vihagen
31531863_2105813776364922_9056650760862826496_o.jpg

sammanfattning & PRAKTISK INFORMATION

Vad? Gruppträning där vi kombinerar konditionsträning med utmanande, funktionella styrkeövningar. Naturen är vår lekplats! Vi jobbar ofta tillsammans i par eller grupper för att ytterligare stärka gruppkänslan och förbättra våra problemlösarkunskaper. Det är bara fantasin som begränsar!

För vem? För företaget eller organisationen som vill ha mer aktiva och glada anställda! Boka oss för AW, kick-off, event, teambuilding eller träning inför ett gemensamt mål. Enskilda pass eller träningsschema enligt överenskommelse. Ni väljer själva hur många pass ni vill ha och hur länge träningspasset ska pågå.

När? Tidig morgon, under lunchpausen, på kvällen… Ni bestämmer!

Var? Tillgänglig i Uppsala, Stockholm eller på annan plats vid överenskommelse. T.ex. kan start- och slutpunkt vara ert kontor och träningen utföras i en skog/park i närheten.

Språk? Svenska, engelska eller tyska.

Priser och villkor

Kontakta Jënni för upplägg och prisförslag, eller fyll i intresseformuläret nedan.

Kontakt

Telefon: 073 14 34 629.

E-mail: jenni@paceonearth.se

Namn *
Namn