Löparresor

Våra löparresor riktar sig till dig som vill springa långt i ett lugnt tempo, få inspiration till att utveckla din löpning och samtidigt uppleva naturen. Vi älskar att springa på stigar och i berg, i riktigt häftiga miljöer och vi vill gärna dela vår upplevelse med dig! 

Vi gör bara resor till miljöer och destinationer som vi själva drömmer om att utforska och innehållet i våra löparresor är precis så som vi själva skulle vilja ha det om vi åkte på en löparresa — massor av inspiration, spännande och utmanande landskap och härlig gemenskap med likasinnade.

För oss är det personliga engagemanget i våra resor otroligt viktigt, ingenting massproduceras och vi deltar alltid själva i våra resor. Vårt mål är att skapa unika upplevelser tillsammans med våra deltagare. Därför gör vi bara ett litet antal löparresor per år och platserna fullbokas ibland snabbt. Inspirerande föreläsningar och workshops är självklart en del av arrangemanget, liksom kompletterande träning — till exempel yoga, löpteknik, styrketräning för löpare, mindfulness-löpning och meditation. 

Just nu fokuserar vi på att utforska vårt vackra land och kommer därför inom kort att presentera ett antal resor inom Sverige. Våra tidigare löparresor Ultra Trail Camp Montserrat, UTCS, Tävlingsresa Ehunmilak och Sea-to-Sky Camp Sunnmöre återkommer framöver, dock tidigast 2020.

Löparresor 2019

Ultrainspiration Tiveden (Tiveden, Sverige)
20-22 september
FULLBOKAD!

Följ med oss in i Tivedens nationalpark, en förtrollande urskog som andas mystik, troll och jättar. Vi bjuder på en helgresa fullspäckad med ultrainspiration — många timmars löpning i Tivedens nationalpark, yoga, meditation, workshops och föreläsningar, och förstås härligt umgänge! Vi bor mitt i de djupa skogarna på det charmiga och pittoreska vandrarhemmet STF Tivedstorp. Välkommen att uppleva trolska Tiveden tillsammans med oss!

Läs mer på inbjudan >


Tidigare genomförda resor

Dessa resor återkommer framöver, dock tidigast 2020

Tävlingsresa Ehunmilak
(Baskien, Spanien)

Följ med på en unik tävlingsresa till Baskien med fokus på upplevelse, fantastisk natur och härlig gemenskap! Välj mellan tre distanser på loppet Ehunmilak: marathon, 88 km (50 miles) eller 168 km (100 miles). 

Genomfördes 2018 och 2019.


Ultra Trail Camp Montserrat, UTCM 
(Katalonien, Spanien)

Löparresan för dig som vill uppleva den unika miljön i Montserrat och känna på äventyret längs en del av Ultra Pirineu-banan. Medverkar på lägret gör också Núria Picas, trefaldig vinnare av Ultra Trail World Tour. Härligt teknisk terräng, mycket höjdmeter, äventyrsscrambling och långa dagar på trail. 

Genomfördes 2015, 2016 och 2017.


Sea-to-Sky Camp Sunnmøre, SSCS (Norge)

Sea-to-Sky Camp Sunnmøre är en löparresa för dig som inspireras av äventyret, utmaningen och de storslagna landskapen. Tillsammans upptäcker vi de fantastiska bergen och fjordarna runt Norska Sunnmøre Alperna, även kallat Nordens Chamonix. 

Genomfördes 2017 och 2018.


Ultra Trail Camp Spain, UTCS (Spanien)

Det här är löparresan som alla kan hänga med på! Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken på trail och ultra och vill testa på hur det känns att springa långt i ett lugnt tempo. Mycket sol, yoga och härlig gemenskap kring poolen, och såklart fantastiska långpass i de spanska bergen! 

Genomfördes 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018.


Bara plus till alla inblandade! Har haft hur kul som helst!
— Fredrik Wirenmark
Tack för en helt underbar vecka!
— Amanda Mannervik
Löpningen var utmanande! Trots att det fanns många rutinerade så fanns det utmaningar för alla!
— Camilla Palmér