Om föreläsarna

Ellen Westfelt och Johnny Hällneby

Låt dig inspireras av oss! Både Ellen och Johnny är vana föreläsare och utbildade löpcoacher.

Ellen Westfelt

Ellen har Sveriges längsta obrutna runstreak (att springa varje dag) på mer än 2000 dagar. Har gått i mål på flera av världens tuffaste bergsultror och tillhör stolt den kategorin av löpare som precis klarar av att genomföra loppen inom tidsgränsen.

Som föreläsare bjuder Ellen mycket på sig själv och berättar gärna om de där detaljerna som gör historien levande, även när det handlar om misslyckanden. Har förmågan att engagera publiken och älskar att inspirera människor till att våga ta steget och försöka sig på något de från början kanske trodde var omöjligt. Åhörarna har lätt att identifiera sig med henne och hon får ofta höra saker som “Nu ska jag börja leva mer hälsosamt, jag tänker promenera varje dag!” eller “Du har fått mig att våga anmäla mig till mitt första ultralopp!”.

Mer om Ellen >


Johnny Hällneby

Svensk rekordhållare i 6-dagarslöpning och tidigare riksmästare på 24-timmars. Har även vunnit ett antal svenska 100-mileslopp. Johnny tävlar på de riktigt långa distanserna som kallas för multidagarslöpning och har under de senaste åren varit världsetta på 6-dagars. Satsar just nu på att sätta världsrekord inom 6-dagars och kommer då behöva springa 17 mil per dag — i 6 dagar i sträck.

Som föreläsare är Johnny entusiastisk och har alltid nära till skratt. Han berättar sin historia med stor ödmjukhet och låter publiken få ta del av både med- och motgångar. En av hans styrkor är att han lyckas få de omänskliga prestationerna att bli hanterbara genom att fokusera på struktur, planering och att optimera så många aspekter som möjligt, samtidigt som han förbereder sig för det oväntade. Johnny brinner för att få människor att förstå att den mentala inställningen är viktigast av allt och använder själv meditation och medveten närvaro (mindfulness) som ett kraftfullt verktyg i tävlingssammanhang.

Mer om Johnny >


Boka

Kontakta Jënni Jalonen för offert och upplägg
E-post: jenni@paceonearth.se
Telefon: +46 76 256 58 68