#035 - Ingemar Wikman mot 100 miles

Hur går man från att vara en riktigt bra löpare till att klara eldprovet 100 miles? Hur ska man tänka gällande träning, mentala bitar och energi?

I det här avsnittet träffar vi Ingemar Wikman och pratar om hans tankar och förberedelser inför att springa GAX 100 miles i juni 2018. Ingemar är nyligen fyllda 48 år och med en bakgrund inom triathlon, bergs- och äventyrslopp så tycker man att han borde ha koll på det där med uthållighet. Dessutom leder han alltid snabba gruppen på våra läger Ultra Trail Camp Spain och verkar alltid vara helt oberörd av att springa upp och ner i de spanska bergen i timmar. Men det där med att springa 100 miles är något helt annat... Ultravasan 90 i somras blev en smärtsam erfarenhet och nu ser han på distansen 100 miles respekt och ödmjukhet. 

Det här samtalet handlar mycket om mentala förhållningssätt till smärta och hur man förbereder sig för att ställas inför det helt okända. Vi kommer att fortsätta följa Ingemars resa mot 100 miles, både genom inslag här i podden och i bloggen på Ultramarathon.se

...kommer han klara det?

ultratrailcampspain.jpg
ultratrailcampspain.jpg
ultratrailcampspain.jpg

LÄNKAR

Följ Ingemars resa mot 100 miles på bloggen på Ultramarathon.se

Läs mer om GAX 100 miles