#076 - Petra Månström, smartare löpning

Vi träffar en annan poddare: Petra Månström! Hon driver Maratonpodden och är just nu högaktuell med boken Smartare löpning.

Petra Månström började podda 2013 och då fanns det inte många svenska poddar om löpning eller “snorsport” som hon kallar det. Vi tar reda på hur det kom sig att hon började och vilka gäster hon lärt sig mest av och varför.

Det här samtalet är energifyllt och sprudlande, men berör också viktiga saker som näthat och att försöka hävda sin rätt till att få prata om folksporten löpning, trots att man inte är elitlöpare. 

OCH DU KAN VINNA ett signerat ex av Petras nya bok “Smartare löpning”. Den här boken vill du verkligen ha, för den är både jättesnygg, plus att den hinnehåller 100 smarta tips som gör det lättare att komma ut I spåret trots att man kanske inte känner sig så jättemotiverad!

Du tävlar genom att kommentera på Facebook-inlägget om "10 månader mot 10 mil”
och tipsa några löparvänner som har behov av en liten push och hjälp på vägen för att nå sina ultradrömmar! Skriv också varför du tror att din/dina vänner behöver hjälp av vårt coachingprogram! Senast 20 september 2018 behöver vi ha ditt bidrag. Vinnare annonseras i kommande poddavsnitt.

Följ Petra Månström på Instagram och Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram och Facebook
Du kan också läsa mer om Petras nya bok på hennes hemsida

Foto: Privat.