#109 - Johan Lantz, Ockelbomaffian och resten av världseliten

Mannen, myten, legenden och det brutna benet… Vi träffar Johan Lantz och pratar om hans väg tillbaka in i världseliten efter att han bröt lårbenshalsen på Transgrancanaria 2015.

Tillsammans med Elov Olsson som vann Ultravasan 90 2017 och som var med i vårt allra första podcastavsnitt, så är Johan är en del av Ockelbomaffian där även Johans bror Joacim ingår. Alla tre tränar tillsammans och gör fantastiska resultat. Men hur har dessa tre killar kunnat bli så bra? Vad är det som driver dem och hur står det egentligen till med Johans egen ultratrailkarriär?

Ockelbomaffian och co är uttaget till VM i ultratrail, vilket innebär att både Johan och lillebror Jocke Lantz är uttagna. Och vem är då denna och company? Det är André Jonsson som ofta tränar ihop med gänget och nu alltså också är uttagen till VM i juni i sommar.

Snart blir det upp till bevis!

ockelbomaffian.jpg
Johan_Lantz_fjallmaraton.jpg

Länkar

Du följer Johan Lantz och Ockelbomaffian på Instagram som @johanlantz och @ockelbomaffian. Följ gärna också Elov Olsson på Instagram som @elovolsson.

Kolla också in

Coconino Cowboys — gänget som består av Jim Walmsley och hans grymma träningskompisar och Jamil Coury som också skapat @runsteepgethigh.

Joacim Lantz— Johans superbegåvade lillebror som också springer VM i ultratrail.