10 månader mot 10 mil

NÄSTA START 18 OKTOBER!

Är du sugen på att ta det stora klivet till att lära dig springa ultra? Eller vill du ha stöttning på vägen mot bli en starkare och bättre ultralöpare? Om du är redo att ta klivet, så är vi redo att stötta dig på resan. Med rätt träningsupplägg och stor kunskap och erfarenhet inom ultralöpning hjälper vi dig att nå ditt mål. 

IMG_2343-copy.jpg

10 månader mot 10 mil är ett onlinebaserat coaching-program som sträcker sig över 10 månader. Priset är 449 kr/månad. 

Coachingen leder dig fram till förmågan att klara av att springa 10 mil eller motsvarande. Är du redan där idag får du hjälp att bli starkare, snabbare och mer uthållig, och återhämta dig fortare. Samtidigt som det är en tuff utmaning fokuserar vi på hälsa och hållbar utveckling. Du får ett individuellt anpassat träningsschema och tillsammans tar vi ett helhetsgrepp på träning, kost och mentalt fokus. Njutbar rörelse och skonsam löpning är den centrala drivkraften genom hela processen, för som ultralöpare är det viktigt att kroppen håller i många år. Vi kan naturligtvis inte lova att du efter coaching-perioden kommer kunna springa 10 mil hur lätt som helst eller att du kommer att slå ditt personbästa. Men är du beredd att satsa så hjälper vi dig och ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! 

Coaching-programmet startar 4 gånger per år och nästa start är 18 oktober. Perfekt för dig som ska springa Ultravasan 90 i augusti, eller Black River Run 50/100 miles i september, 2018! Info om andra startdatum.

10manadermot10mil.jpg

Vem passar det för?

10 månader mot 10 mil lämpar sig för dig som vet att du kommer kunna träna minst 4 timmar per vecka och inte har kroniska skador som påverkar din löpning. Konceptet är individuellt anpassat och kommer vara skonsamt och givande oavsett om du idag bara springer 1 mil eller om du redan testat på ultravärlden och helt enkelt vill förbättra dig. Programmet lämpar sig också för dig som kanske tränar lite tuffare idag och har koll på träningen för att göra en bra tid på 10 km eller maraton, men inte riktigt vet hur du ska ta klivet upp till de långa ultradistanserna.

Vill du ha hjälp mot en satsning på andra distanser, tex 100 miles (161 km)? Kontakta oss (coaching@paceonearth.se) så anpassar vi programmet så att det passar dig!
 

10 månader mot 10 mil

  • Individuellt anpassat träningsschema i 4-veckorsperioder (förutom löpträning så ingår också träningspass för styrka, rörlighet och mentalt fokus)
  • Programmet är utformat så att formtoppning sker i slutet av coaching-månad 10
  • Uppföljning och utvärdering under varje 4-veckorsperiod
  • Tester och delmål baserat på dina mål och förutsättningar
  • Fördjupande artiklar med ultratema, exklusivt framtagna för deltagarna i coaching-programmet
  • Inspirerande förslag på kost för vardag, träning och tävling i form av recept, tips och artiklar
  • Tips på månadens höjdpunkter inom ultravärlden
  • Knep för bättre återhämtning, andningsövningar och fördjupningsmöjligheter i meditation och mindfulness
  • Pris 449 kr/månad

OBS - det går fortfarande bra att anmäla sig till starten 18 oktober, men tänk då på att du kanske missar några dagar av träningsschemat. 

Priser, villkor och utformning

Coaching-programmet är en onlinebaserad prenumerationstjänst, priset är 449 kr/månad. Programmet löper över 10 månader och upphör därefter automatiskt. Skulle du behöva du avbryta i förtid är uppsägningstiden 3 månader.
Betalningen sker i förskott för varje månad genom att 449 kr dras från angivet betalkort. Första dragningen sker vid datumet för coaching-programmets start.

Innehållet i coaching-programmet skickas ut till deltagarna via e-postutskick som sker två gånger per månad. Läs mer om hur coaching-programmet går till i praktiken, innehållet i månadsutskicken och aktuella startdatum.


Dina coacher

10manadermot10mil.jpg

Tillsammans har vi, Johnny Hällneby och Ellen Westfelt, mångårig erfarenhet av coaching för ultralöpning. 

Vi är utbildade löpcoacher och har erfarenhet från mental träning, coaching och kompetensutveckling inom flera olika områden. Själva springer vi allt ifrån 5 km till 100 miles, tuffa bergslopp, 24-timmars, 48-timmars och 6-dagars.