#017 - Mimmi Kotka, superstjärna på Mont Blanc

#017 - Mimmi Kotka, superstjärna på Mont Blanc

Mimmi Kotka är en av de största stjärnorna på ultratrail-himlen just nu. Vi träffar henne i ett varmt och inspirerande samtal, där hon berättar om hur det är att tävla tillsammans med de allra största och hur hon och hennes man för ett par år sedan valde att skala ner för att kunna satsa på det som verkligen betyder något i livet. Vi pratar också om kost, att satsa på enbart Snickers som tävlingsenergi och om varför hon inte gillar att springa på natten. Missa inte det här kanonavsnittet!

#016 - Ultradrömmar inför 2018

#016 - Ultradrömmar inför 2018

Vi drömmer om ultralopp 2018  — vilka tävlingar vi vill genomföra, hur vi ser på A- respektive B-lopp och hur vi tänker kring träning och kost inför nästa år.

Johnny har siktet inställt på 6-dagars, funderar på att springa 100-mileslopp som träning och Ellen filosoferar kring vilka lopp hon kan göra som innebär ren överlevnad och landar helt oväntat i TEC 200 miles. 

#015 - Joakim "Krutgubben" Petersson, Sveriges mest vältränade 55-åring

#015 - Joakim "Krutgubben" Petersson, Sveriges mest vältränade 55-åring

Joakim Petersson är för många känd som Krutgubben i sociala medier. Med siktet på att vara Sveriges mest vältränade 55-åring går han all-in i personliga utmaningar och har bland annat genomfört fyra Ironman och siktar in sig på veteran-SM i friidrott. Men han brinner också för att hjälpa andra att gå bortom sina egna gränser.

#014 - Ehunmilak 100

#014 - Ehunmilak 100

Ehunmilak anses vara ett av de allra tuffaste ultratrail-loppen i Europa. Vi pratar om Ellens upplevelse av EHM100 sommaren 2017. Är loppet verkligen så tekniskt som det sägs och hur mår man egentligen när man springer i 46 timmar i sträck?

Lyssna på Ellens berättelse om att våga ställa sig på startlinjen trots att man inte är säker på att man kommer att gå i mål. 

#012 - Niklas "Gubben Gå" Grebäck, ultrafilosof

#012 - Niklas "Gubben Gå" Grebäck, ultrafilosof

"The trick is to give your mind a road long enough to run out of fuel"

Flummigare än så här blir det inte. I alla fall inte i vår podcast. Vi träffar Niklas "Gubben Gå" Grebäck — ultralöpare och filosof, som har ett personbästa från Fotrally på att gå i 61 timmar och 10 minuter. I sträck. Det här samtalet passar inte alla, men gillar du djupa tankar om meditation, kvantfysik, 6-dagarslöpning och masspsykosen som uppstår i tidslopp så passar det dig perfekt!

#010 - Johan Steene, om att vara en liten ynk

#010 - Johan Steene, om att vara en liten ynk

Johan Steene ÄR svensk ultralöpning just nu. I det här samtalet går vi in på djupet i vad det är man letar efter när man springer ultralångt! Och missa inte Johans fantastiska tips på hur man bär sig åt för att tillvaron ska bli lite mer "vadderad" kring den där lilla ynken...

#007 – Markus Torgeby, ultralöpare i själ och hjärta

#007 – Markus Torgeby, ultralöpare i själ och hjärta

Vi träffar Markus Torgeby, författare till boken Löparens Hjärta. Det här är ett väldigt personligt samtal som handlar mycket mer om vilka vi är som människor och löpare, än om hur det är att bo ensam i skogen. Men den stora frågan vi ställer till Markus är varför han inte tävlat på så länge. Vad är det i tävlingssituationen som skrämmer egentligen?