Springa 6 dagar i sträck: en spirituell upplevelse

Passar för

Företag och organisationer som vill ge sin personal en riktigt häftig upplevelse. Perfekt som inspiration på en kick-off eller som ett uppfriskande avbrott i en konferenshelg. Föreläsningen ger många aha-upplevelser kring vad som krävs för att bli en vinnare.

Åhörarna behöver inte ha särskilda förkunskaper för att föreläsningen ska vara givande, men företaget eller organisationen bör värdesätta ett holistiskt synsätt.

Innehåll

Multidagarslöpning är på samma gång ursprungligt och basalt, men också spirituellt. För att lyckas pressa kroppen till sin yttersta gräns krävs något annat än pannben och djävlar anamma. Den mentala inställningen är oerhört viktig och ibland kan det handla om att släppa taget, bara vara närvarande i nuet och att överlämna sig till det oundvikliga.

Johnny Hällneby är svensk rekordhållare på 6-dagarslöpning med 880 km. Han har världsårsbästa och ingen i världen har sprungit längre de senaste tre åren. Hör honom berätta om hur han förbereder sig för tävling och hur han tacklar problem som uppstår under vägen.

Målet med föreläsningen är att publiken ska fascineras och inspireras till att utmana sina egna gränser.

Fakta

Föreläsare: Johnny Hällneby
Tidsåtgång: presentationen tar ca 1:15, frågestund på 15 minuter rekommenderas
Kan bokas med efterföljande tränings- eller löppass om så önskas

Boka

Kontakta Jënni Jalonen för offert och upplägg
E-post: jenni@paceonearth.se
Telefon: +46 76 256 58 68

ultralopning_forelasning.jpg