Löparresor

Våra löparresor riktar sig till dig som vill springa långt i ett lugnt tempo, få inspiration till att utveckla din löpning och samtidigt uppleva naturen. Vi älskar att springa på stigar och i berg, i riktigt häftiga miljöer och vi vill gärna dela vår upplevelse med dig! 

Vi gör bara resor till destinationer som vi själva drömmer om att utforska och innehållet i våra löparresor är precis så som vi själva skulle vilja ha det om vi åkte på en löparresa — massor av inspiration, spännande och utmanande landskap och härlig gemenskap med likasinnade.

För oss är det personliga engagemanget i våra resor otroligt viktigt, ingenting massproduceras och vi deltar alltid själva i våra resor. Vårt mål är att skapa unika upplevelser tillsammans med våra deltagare. Därför gör vi bara ett litet antal löparresor per år och platserna fullbokas ibland snabbt. Inspirerande föreläsningar och workshops är självklart en del av arrangemanget, liksom kompletterande träning — till exempel yoga, löpteknik, styrketräning för löpare, mindfulness-löpning och meditation. 

Löparresor 2018

Ultra Trail Camp Spain, UTCS (Spanien)
3-9 november 2018
OBS - FULLBOKAT! 

Det går bra att anmäla sig till vår reservlista. Skicka ett mail till ellen@paceonearth.se så kontaktar vi dig om det blir en plats ledig! 

Det här är löparresan som alla kan hänga med på! Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken på trail och ultra och vill testa på hur det känns att springa långt i ett lugnt tempo. Mycket sol, yoga och härlig gemenskap kring poolen, och såklart fantastiska långpass i de spanska bergen! 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Alla kan hänga med! Alltid flera fartgrupper så att alla från relativa nybörjare till erfarna löpare får en lagom utmaning på sin egen nivå. Du behöver inte vara erfaren trail-löpare för att följa med på löparresan, men du behöver vara sugen på att testa på att springa långt.

Läs mer om lägret här >


Sea-to-Sky Camp Sunnmøre, SSCS (Norge)
4 - 10 augusti 2018
OBS - FULLBOKAT!
Sea-to-Sky Camp Sunnmøre är en löparresa för dig som inspireras av äventyret, utmaningen och de storslagna landskapen. I fem hela dagar upptäcker vi tillsammans de fantastiska bergen och fjordarna runt Norska Sunnmøre Alperna, även kallat Nordens Chamonix. 

NIVÅ PÅ DELTAGARE
Som deltagare bör du ha god grundkondition och vara beredd på långa och ibland krävande dagar i bergen. 

Läs mer om lägret här >


Tävlingsresa Ehunmilak (Baskien, Spanien)
10-17 juli 2018
ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Följ med på en unik tävlingsresa till Baskien med fokus på upplevelse, fantastisk natur och härlig gemenskap! Välj mellan tre distanser på loppet Ehunmilak: marathon, 88 km (50 miles) eller 168 km (100 miles). Under veckan testspringer vi delar av banan, besöker kulturskatter och för den som älskar god mat är det här rätt plats — området har den högsta koncentrationen av Michelin-krogar i världen!


Ultra Trail Camp Montserrat, UTCM (Katalonien)
Återkommer våren 2019

Löparresan för dig som vill uppleva den unika miljön i Montserrat och känna på äventyret längs en del av Ultra Pirineu-banan. Medverkar på lägret gör också Núria Picas, trefaldig vinnare av Ultra Trail World Tour. Härligt teknisk terräng, mycket höjdmeter, äventyrsscrambling och långa dagar på trail. 


Vill du att vi hör av oss när det är dags för nästa löparresa?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret så skickar vi ett mail när vi öppnar anmälan till en ny löparresa!


Bara plus till alla inblandade! Har haft hur kul som helst!
— Fredrik Wirenmark
Tack för en helt underbar vecka!
— Amanda Mannervik
Löpningen var utmanande! Trots att det fanns många rutinerade så fanns det utmaningar för alla!
— Camilla Palmér