Löpcoaching med Pace on Earth

Vill du utveckla din löpning? Springa längre, oftare eller snabbare? Vill du spränga dina gränser? 

Vi har tre olika coaching-koncept med olika upplägg. Vårt onlinebaserade coaching-program "10 månader mot 10 mil" passar dig som vill ha hjälp med struktur och fokus i vardagen och som kanske tränar mot ett specifikt mål.  För dig som kommit lite längre och genomfört "10 månader mot 10 mil" erbjuder vi Ultrarunning Academy, även den en onlinebaserad coaching där vi jobbar vidare med samma tänk, men med lite andra komponenter.

För dig som verkligen vill göra en satsning har vi vår individuella coaching där allt utformas helt efter adeptens behov. Vi tar bara in ett litet antal adepter på individuell coaching, helt enkelt därför att vi vill kunna ägna mycket tid åt att utvecklas tillsammans. 

Gemensamt för all vår coaching är att vi jobbar med en helhetssyn på livet och löpningen. Visst fokuserar vi på träningsrelaterade mål men minst lika viktigt är sambandet mellan kost, sömn, stress, träning och mentalt fokus.

Världen är full av föreställningar

Vi är ödmjuka inför andra människors val. Det här är ett viktigt ställningstagande som påverkar hur vi ser på coachingen. Världen är inte svartvit och det är sällan det finns ett rätt och ett fel sätt att träna. Det finns många olika vägar som leder fram till samma mål. Kanske vill du bara springa på platt asfalt eller älskar att skutta på leriga stigar, kanske tränar du för att gå ner i vikt, överleva en stressig vardag, eller för att du vill uppnå ett mål satt i siffror.

Inte minst märks omvärldens föreställningar inom valet av kost. Vi är nyfikna och har själva testat det mesta inom olika kostläror och har tips på bra tränings- och tävlingsmat oavsett kostinriktning. Det är viktigt att kosten fungerar i vardagen, bidrar till att du når dina mål och att den också känns bra i själen.

Om oss

Vi är utbildade löpcoacher och har erfarenhet från coaching, mental träning och kompetensutveckling inom flera olika områden. Själva springer vi allt ifrån 5 km till 100 miles, tuffa bergslopp, 24-timmars, 48-timmars och 6-dagars och är levande bevis på att allt är möjligt!

Innan Skövde 6-timmars 2014

Letar du efter inspiration till spännande lopp inom ultra-Sverige? Kolla in Ultramarathon.se där vi skriver om aktuella händelser inom ultralöpning i Sverige och världen!