Runstreak-utmaning januari 2018

Spring minst 20 minuter och minst 1,6 km varje dag under januari!

Ta chansen att testa på en #runstreak i januari! Runstreak handlar om att man springer en liten stund varje dag, oavsett om man tränar annat den dagen också, har ett fullspäckat schema eller känner sig allmänt omotiverad till att träna överhuvudtaget. Det är ett suveränt sätt att få in en ny vana och det är också väldigt skonsamt för kroppen så länge man håller sig till att springa lugnt och inte kör längre pass än 20 minuter annat än lite då och då. Självklart är du välkommen att vara med även om du har en aktiv runstreak redan nu!

FAcebook-grupp

Ellen har sprungit varje dag sen 4 september 2013, alltså mer än 4 år och mer än 1500 dagar!

Ellen har sprungit varje dag sen 4 september 2013, alltså mer än 4 år och mer än 1500 dagar!

För att öka chanserna att lyckas så gör vi utmaningen tillsammans i en sluten Facebook-grupp där vi kan peppa varandra och stötta när det känns tufft. Ellen som är uppe i mer än 4 års #runstreak blir din mentor och kommer att finnas i Facebook-gruppen en liten stund varje dag för att svara på frågor och själv dela med sig av vilket pass hon gjort senast.

Vi tror också att det är lättare att lyckas med något om man investerat lite, gjort en riktig anmälan och verkligen sagt till sig själv och kanske andra också ,att NU KÖR VI! Utmaningen är gratis, men för att vara med så behöver du anmäla dig här med namn och e-postadress. Sen söker du upp Facebook-gruppen https://www.facebook.com/groups/1720854847946265/ och ansöker om medlemsskap där så släpper vi in dig! 

Du kommer också kunna köpa vår fina T-shirt "I'm on a #runstreak" i shoppen (kommer finnas till försäljning i januari). Vi vet att det inte är T-shirtväder just nu så därför får du en morot att fortsätta med din runstreak tills det blir så varmt så att du kan springa med den ute! Eller varför inte använda den på jobbet och skryta lite?

Och klarar du hela utmaningen kan du ladda ner ett fint diplom 1 februari (gratis såklart!)!
 

Namn *
Namn

Så här går det till

  • 1 januari — 31 januari (du får såklart fortsätta sen om du vill)
  • Spring minst 20 minuter per dag (1 gång varje kalenderdygn under hela januari)
  • Jogga hur långsamt du vill, men se till att du kommer minst 1,6 km (1 mile)
  • Utomhus eller på löpband går lika bra
  • Du håller själv koll på att du springer varje dag
  • Klarar du utmaningen kan du ladda ner ett fint diplom (gratis)
  • Köp vår fina T-shirt "I'm on a #runstreak" och skryt lite över att du springer varje dag
  • Bor du i Stockholmsområdet så häng gärna med på vårt gemensamma avslutningspass i Täby vid Ensta Krog


Här hittar du ännu mer runstreak-inspiration!


Gemensamt avslutningspass

För de som vill kommer vi att anordna ett gemensamt avslutningspass onsdag 31 januari vid Ensta Krog Motionsgård/Friluftsgård i Täby, Stockholm. Tidpunkt kommer vi att meddela närmare i Facebook-gruppen!
Vi joggar 30 minuter i lugnt tempo tillsammans! Möjlighet till dusch och ombyte finns, dock finns inga skåp att låsa in väskor i.

Ensta Krog ligger ca 20 minuters promenad från Täby Centrum och ca 13 minuters promenad från Galoppfältets station dit man kan ta sig med Roslagsbanan. 

Parkeringsplats finns i anslutning till Ensta Krog.