10 månader mot 10 mil

Vill du ha hjälp att bli en starkare och bättre ultralöpare? Eller drömmer du om att prova på att springa ultra men vet inte riktigt hur du ska börja? Om du är redo att ta satsa, så är vi redo att stötta dig på resan. Med rätt träningsupplägg och stor kunskap och erfarenhet inom ultralöpning hjälper vi dig att nå ditt mål. 

ultralopning.jpg

10 månader mot 10 mil är ett onlinebaserat coaching-program som sträcker sig över 10 månader. Priset är 449 kr/månad och programmet startar 4 gånger per år. Starten 1 oktober passar för dig satsar på Ultravasan eller något annat lopp i augusti-oktober 2019, exempelvis: Black River Run 50/100 miles i september.

Coachingen leder dig fram till förmågan att klara av att springa 10 mil eller motsvarande. Är du redan där idag får du hjälp att bli starkare, snabbare och mer uthållig, och återhämta dig fortare. Vi fokuserar på hälsa och hållbar utveckling. Du får ett individuellt anpassat träningsschema och tillsammans tar vi ett helhetsgrepp på träning, kost och mentalt fokus. Vi kan naturligtvis inte lova att du efter coaching-perioden kommer kunna springa 10 mil hur lätt som helst eller att du kommer att slå ditt personbästa. Men är du beredd att satsa så hjälper vi dig och ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas! 

  ultralopning.JPG

  10 månader mot 10 mil

  • Individuellt anpassat träningsschema i 4-veckorsperioder (förutom löpträning så ingår också träningspass för styrka, rörlighet och mentalt fokus)
  • Programmet är utformat så att formtoppning sker i slutet av coaching-månad 10
  • Uppföljning och utvärdering under varje 4-veckorsperiod
  • Tester och delmål baserat på dina mål och förutsättningar
  • Fördjupande artiklar med ultratema, exklusivt framtagna för deltagarna i coaching-programmet
  • Inspirerande förslag på kost för vardag, träning och tävling i form av recept, tips och artiklar
  • Tips på månadens höjdpunkter inom ultravärlden
  • Knep för bättre återhämtning, andningsövningar och fördjupningsmöjligheter i meditation och mindfulness
  • Pris 449 kr/månad
  Det här är det absolut det bästa program jag följt, någonsin. Så fort som jag sprang 5 km igår, så fort har jag inte sprungit på över 2 år. Känner mig stark, sällan stel och öm. Det känns lite för bra för att vara sant.
  — Lotta Andersson
  Jäkligt bra träningsintruktioner och det är verkligen inte bara ett modifierat marathonträningsprogram. Jag tar till mig av allt!
  — Jonas Olsson
  Träningen känns stabil och jag är sååå glad att jag numera är helt smärtfri när jag springer
  — Gisela Bergh
  Känner ett lugn i min löpning som jag inte gjort tidigare. Så nöjd med programmet!
  — Eva Berg
  Tack för superbra program. Jättebra tänk rakt igenom. Holistiskt! Jag är så tacksam och glad för att jag hoppade på programmet. Det ger mig väldigt mycket rutin och struktur som jag inte lyckats få till själv.
  — Magdalena Stagreus
  Blir väldigt pepp av programmet och känner att jag utvecklas åt rätt håll :-)
  — Louise Olow
  Proffsigt upplägg av proffsiga coacher! I love it!
  — Marcus Esping
  Kan varmt rekommendera detta upplägg! Man får ett komplett upplägg för både löpträning och kompletterande övningar/träning. Helt enkelt grymma förutsättningar att klara sina mål!
  — Mattias Lindqvist
  Är spänd på vad som kommer härnäst i programmet. Läser bara aktuell vecka och vänder inte blad förrän söndagen är avklarad.
  — Dan Åberg
  Jag älskar schemat och alltihop. Att det är så tydligt vad varje pass syftar till. Variationen. Att det är en helhet med kost, styrka, det mentala. Det som är svårast för mig är meditation.
  — Emmy Karnerud
  Jag känner mig riktigt motiverad tack vare er!
  — Michael Sandqvist
  Tack för superbra träningsprogram. Jag är glatt överraskad av den mentala biten som ni har med. Att den får så pass stor del. Jag kommer ha nytta av det även utanför löpningen, på jobbet t ex. Dags att sluta stressa!
  — Erika Nilsson
  Jag är helnöjd med programmet, utmaningen och upplägget! Keep up the good work :)
  — Anders Götmark

  Dina coacher

  10manadermot10mil.jpg

  Tillsammans har vi, Johnny Hällneby och Ellen Westfelt, mångårig erfarenhet av coaching för ultralöpning. 

  Vi är utbildade löpcoacher och har erfarenhet från mental träning, coaching och kompetensutveckling inom flera olika områden. Själva springer vi allt ifrån 5 km till 100 miles, tuffa bergslopp, 24-timmars, 48-timmars och 6-dagars. Johnny innehar gällande svenskt rekord på 6-dagars med 880 km.