#033 - Johanna Andersson, yoga-guru

Vi har träffat Johanna Andersson, en riktig yoga-guru som har levt och andats yoga i nästan 20 år. Hon driver utbildningsföretaget Global Yoga och jobbar som personlig tränare och yogalärare i Göteborg. Hon är ena hälften av MOJO och tillsammans med Monika Björn ligger hon bakom konceptet för MOJO-klasserna som man kan träna på flera träningskedjor över hela Sverige.

På Instagram är hon känd som YogaJohanna och har en stor följarskara. Det märks verkligen att hon brinner för att hjälpa människor att få in yogan i vardagen. Även om hon själv gärna lägger fötterna bakom huvudet för att göra en snygg instagram-bild så är det vardags-yogan hon älskar. Hon tror på att man hellre bör yoga lite och ofta, än mycket och sällan.

I det här samtalet får du veta hur allt startade, hur Johanna upptäckte yogan och vad hon har lärt sig på vägen. Vi går också igenom ett antal konkreta tips och övningar som är bra för löpare och vi pratar också om hur man kan närma sig yoga om man är nybörjare och att det inte behöver vara så komplicerat. Enligt Johanna kan man med fördel titta på lite videos på Youtube och börja testa hemma. Det spelar ingen roll hur det ser ut, det viktiga är hur det känns! Lyssna på ett inspirerande och härligt samtal där vi pratar yoga i stort och smått!

yoga_johanna.jpg
yoga_johanna.jpg

LÄNKAR

Följ Johanna:
https://www.youtube.com/user/JiraInspiration
https://www.instagram.com/yogajohanna

Testa onlineyoga på Yogobe! Uppge koden JOHANNA när du registrerar dig så tränar du en månad gratis!

Boka en yoga PT-timme i Stockholmsområdet hos Mirja Blomqvist på Bhadhrayoga.

Anmäl dig till vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil med start 1 februari!
http://www.paceonearth.se/lopcoaching/10-manader-mot-10-mil