#053 - Barkley-special med Johan Steene

Vi gör en djupdykning i det mytompsunna loppet The Barkley Marathons tillsammans med Johan Steene! Vi träffade Johan i vårt tionde avsnitt av podden och då lovade vi att vi skulle göra en ny intervju när han hade klarat Barkley Marathons och nu är vi tillbaka, trots att även årets upplaga av Barkley inte gick riktigt som han hade tänkt sig. Ingen deltagare gick i mål i år. Vädret var bedrövligt och förhållandena var riktigt tuffa.

Det här var Johans tredje försök på Barkley och vi pratar om varför det här loppet lockar så mycket, om han tänker göra ett nytt försök nästa år och vad han tror krävs av honom för att han ska lyckas. Lyssna på Johans race report från Barkley Marathons 2018!

Photo_HowieStern.jpg

LÄNKAR

Bli medlem i Ultradistans! Det kostar bara 104 kr/år och då hjälper man till att stötta det arbete som Ulradistans gör för svensk ultralöpning — bland annat det viktiga antidoping-arbetet. Att göra dopingtester kostar mycket pengar och det är föreningen Ultradistans som står för detta, därför behöver vi alla hjälpa till att hålla vår sport så schysst som möjligt!
Här blir du medlem >

Foto Jodi Isenor och Howie Stern