Vårt hemliga vapen

Vi söker en speciell stämning i vår löpning. Den som gör att man längtar ut. Den som gör att man kan se tillbaka på vissa pass med eufori. Den då stegen flyter fram i jämn fart över jorden. Pace on Earth.

Den här stämningen handlar såklart om mycket mer än bara löpning, det är en harmoni med livet. Och att jaga efter den är egentligen lönlöst. Som det mesta som är värt något på riktigt så kommer den inifrån. Därför har vi nu tagit till ett hemligt vapen i uppladdningen inför årets löputmaningar. Ett hemligt vapen som var en utmaning i sig, nåt nytt för oss som vi aldrig gjort tillsammans förut, ett vapen som kräver dedikation, viljestyrka och ett öppet hjärta. Men som stärker det allra viktigaste, känslan och stämningen inifrån.

Vi har börjat meditera.

När nu Oprah Winfrey och Deepak Chopra bjöd världen på en 21-dagarsutmaning, så var det bara att ta chansen. Dedikera tid helt och hållet åt sig själv, vara trygg i att fortsätta fast hjärnan tycker det räcker, känna känslan & energin i kroppen - och träna kontinuerligt på just det. Helt klart ett kraftigt hemligt vapen.

Så nu kan vi inte bara springa ihop - vi kan sitta ihop också. 

Pace on earth.