Bildreportage från #1milvartredjetimme

image

Att springa 1 mil var tredje timme under ett dygn är en tuff utmaning, men det är också extremt bra uthållighetsträning, roligt och socialt. När vi sprang den 15:e juni fylldes vi av energi från alla som deltog på ett eller annat sätt via Facebook eller Twitter. En annan bra sak när man tränar ultralöpning är att det inte behöver gå så fort - och då kan man passa på att ta lite bilder eller filma också… Håll till godo!

image

Första milen sprang vi klockan 00.00 natten till lördagen. Känslan och magin att springa mitt i sommarnatten är underbar.

image

Andra milen startade klockan 03:00, vi fick inte riktigt med soluppgången där vi sprang på en av våra favoritstigar längs havet.

image

Soliga hälsningar efter 3:e!

image

Eftersom vi den här gången sprang olika milrundor vid varje tillfälle var det inte helt lätt att få ihop det till exakt 10 km på slutet. Ibland fick vi ta en extratur på bryggorna för att det skulle bli rätt. :)

image

På den fjärde intervallen fick vi draghjälp!

Efter 5:e (bara 3 kvar)

image

Mellan intervallerna gällde det att få i sig lagom mängd av mat och dryck, och varför inte en kopp te? Väldigt passande budskap på dagens Yogi-te: “Endurance is the talisman of life”

image

Sjätte intervallen blev 25 varv på bana. Inga konstigheter. Och med bara tre varv kvar var det nästan bara att ställa ut skorna - ett par för varje runda.

image
image
image

Craft var med och sponsrade och gav alla som klarade alla 8 intervallerna en liten present! Tack!

Färdiga!

Vill du läsa allas rapporter och se fler bilder från alla andra som sprang så kika in på eventet https://www.facebook.com/events/558131350897417

TACK till alla som gjorde detta ultradygn till en sån fantastisk upplevelse!

/Ellen och Johnny