Hyllning till ett par vintertights

IMG_7461
IMG_7461

Recension av Crafts vinterställ PR WP Stretch Jacket och PR WP Stretch Tight
Senaste månaden har vi haft möjlighet att testa Crafts vinterställ för löpning under helt rätt förutsättningar, och här kommer vårt utlåtande… Jackan är fantastisk och tightsen är helt fenomenala!

IMG_7464
IMG_7464
IMG_7462
IMG_7462

PR WP Stretch Jacket PR WP Stretch Jacket  levererar precis det man förväntar sig av en bra vinterjacka. Den är lätt, vindtät, vattenavvisande och stretchig. Man blir inte för varm och svettig i den, utan den andas bra och har gjort oss sällskap på många löpturer. Den har reflexdetaljer runtom så att man bör kunna klara sig utan reflexväst, i alla fall om man har pannlampan tänd samtidigt. Det enda lilla negativa vi har upplevt är att fickan är något liten och att materialet i fickan inte riktigt gillar när man försöker tvinga ner telefonen där. Kanske en hint om att lämna telefonen hemma på löppassen? ;)

IMG_7490
IMG_7490
IMG_7460
IMG_7460

PR WP Stretch Tight PR WP Stretch Tight  är verkligen  de bästa vintertights vi testat! De fungerar utmärkt att springa i när det är 10-15 minusgrader, likväl som i 10 plusgrader om det är lite blåsigt. De har vindtäta och vattenavvisande paneler på framsidan av låren och det är precis där man behöver lite extra värme. Stretchiga och mjuka och precis som jackan har de smarta reflexdetaljer. Ska du bara göra ett inköp i vinter så satsa på dessa tights! Du kommer inte bli besviken!