En annorlunda helg

Våra blogginlägg handlar oftast om egna eller andras löparäventyr. Och det är såklart ganska naturligt att det blir så. Men i helgen gav vi oss ut på en annan typ av äventyr — Pace on Earths allra första "riktiga" konferens! Det kändes verkligen som om det var dags att ta nästa steg och göra ett riktigt genomarbetat utvecklingsarbete. Vi växer enbart organiskt — med våra egna pengar och vår egen tid. Desto viktigare då att ibland fly vardagen för att kunna fokusera framåt och hitta kärnan i det vi vill jobba med. Alltså drog vi till närmsta bästa ställe där vi visste att vi kunde få lugn och ro: Grand Hotel Saltsjöbaden!

Vi följde ett strikt schema där vi varvade jobb med löpning, rörlighetsövningar, korta promenader, yoga och meditation. Minst två löppass och två mediationspass per dag och inga sociala medier eller mail på "arbetstiden", utan enbart på matpauserna eller promenaderna.

Finns det något bättre än klassiska Post it-lappar? Vi övade oss också i konsten att "dra av dem" på rätt sätt så att de inte böjer sig. 

På några minuters joggavstånd från hotellet hittade vi en backe som visade sig ge 50 höjdmeter per vända! Det blev vårt favoritmål för löpturerna, så någon slöträning var det inte fråga om ;)

Och vad utvecklingsarbetet ledde till? Massor med spännande saker såklart och mer om detta kommer ni att få reda på under 2017. Vi är övertygade om att det här blir ett fantastiskt år, både för oss och er!

Välkommen att dela ännu ett fantastiskt år av inspiration med oss! 

/Ellen och Johnny