Nyårsplaner

Vad ska ni göra på nyår? Vi funderar på att hålla oss för oss själva… Eller kanske samlas ett helt gäng… Åka norrut eller söderut, eller rent av stanna här hemma? Eller åka till stan?

Som ni förstår pratar vi såklart om löpning! Om hälsenan och hälsan är med oss passar nyårshelgen utmärkt till ett nytt långpass, behöver inte vara lika ultralångt som sist, men några timmar hade varit trevligt. Frågan är var vi ska springa? Vädret och underlaget begränsar onekligen möjliga löpspår något, men det hade varit väldigt trevligt att hitta en ny sträckning att utforska och njuta av.

Och som alltid med nyårsplaner så dyker det upp saker i sista minuten med vänner som kommer med goda ideer, nu var det @maratonmorsan som föreslog Årets sista långpass den 29 dec, låter väldans socialt och trevligt.

För övrigt tänker vi göra ett gigantiskt hälsoundantag på nyårsafton. Vi tänker fördrink, mousserande, rött, dessertvin och whisky. Och hasselnöts- och chokladtryffel till efterrätt! Det här kan sluta hur som helst.

/Ellen och Johnny